Black Widow: Jak se natáčely akční scény

Black Widow: Jak se natáčely akční scény | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si výživné video ze zákulisí i nejnovější ukázku z honičky po budapešťských střechách. O akci se rozpovídala také režisérka Cate Shortland.

Premiéra Black Widow se kvapem blíží. Novou marvelovku uvidíme konečně v kinech už 8. července. Na projekce diváky láká i série nejnovějších upoutávek. Konkrétně je tu jeden kratší spot, dále video ze zákulisí věnované akci a konečně celá scéna, v níž se Natasha (Scarlett Johansson) a Yelena (Florence Pugh) honí s nepřátelskými vdovami po střechách Budapešti.

O akci se pro server Fandango rozpovídala také režisérka Cate Shortland, jenž prozradila, že z ostatních marvelovek se její snímek nejvíc blíží Capainu America: Návrat prvního Avengera. Také Black Widow by se měla držet podobně při zemi a sázet na uvěřitelnou akci a důraz na postavy, podobně jako špionážní dobrodružství s „Capem“. Shortland hovořila také specificky o tom, jak se točila akční scéna na střechách. Jen vlastní natáčení segmentu trvalo čtyři dny. Točilo se skutečně na střechách v Budapešti, scéna se připravovala týdny a pracovala na ní armáda kaskadérek. Zároveň Scarlett Johansson chce točit maximální možné množství akčních scén sama a Florence Pugh byla jejím přístupem inspirovaná a připojila se.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weiss. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 8. 7. 2021.

Foto: Marvel

Zdroje: Fandango

Galerie: 5

Black Widow: Jak se natáčely akční scény | Fandíme filmu Black Widow: Jak se natáčely akční scény | Fandíme filmu Black Widow: Jak se natáčely akční scény | Fandíme filmu Black Widow: Jak se natáčely akční scény | Fandíme filmu Black Widow: Jak se natáčely akční scény | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest