Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří

Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ryan Reynolds už nechce být jen pohyblivý terč, pro krvežíznivé pařany. Proto ve hře alá GTA rozpoutá revoluci a povstane proti programátorům.

Léto bude plné dohánění. Dohánění premiér, které už dávno měly být za námi, ale odkládaly se kvůli pandemii. Často dokonce hned několikrát. To je i případ akční komedie Free Guy. Ta původně měla dorazit loni v létě, pak před Vánoci, letos na jaře a konečně snímek uvidíme v našich kinech 12. srpna. Teď je tu nejnovější trailer, který naznačuje, že se čekání vyplatilo.

Film se inspiruje open world videohrami, jako je třeba Grand Theft Auto, kam se hráči s chutí přicházejí vyblbnout do rozlehlých světů, kde si bez skutečných následků můžete zahrát na zločince. Krádeže aut, vykrádání bank nebo vraždy náhodných kolemjdoucích. Vše je povoleno, pokud si následně dokážete poradit s virtuální policií, rozčilením postižených obětí nebo třeba konkurenčním gangem. Podobné hry bývají osázené hromadou nehratelných postav, které slouží k tomu, aby města působila živě a hráči se měli na kom vyřádit.

Ryan Reynolds hraje právě jednu takovou počítačovou postavu, která však procitá a uvědomuje si svou existenci. Následně se pokusí proti svému osudu vzdorovat. A z toho plyne celá řada divokých situací. Jsme ve virtuálním prostředí, takže fyzikální zákony jsou spíš takové „doporučení“ a fantazii se meze nekladou. Snímek si zjevně bude dělat legraci z videoherních klišé, navíc má k ruce Reynoldse a jeho typický užvaněný projev. Snad se tedy v srpnu můžeme těšit na pohodovou akční zábavu.

Zaměstnanec banky Guy si uvědomí, že je vedlejší postavou v celosvětově oblíbené videohře, ve které hrají prim násilí a brutalita. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích se představí Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi a Joe Keery.

Podklady: 20th Century Studios

Galerie: 8

Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu Free Guy: Nový trailer láká na akční komedii, kde se videoherní postavy vzbouří | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest