No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole

No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole | Fandíme filmu
HBO
Zobrazit další 4 obrázky
Grázlíkům z krimi novinky Stevena Soderbergha se všechno šeredně pokazí. Trailer slibuje napínavou zábavu.

Ačkoliv se do kin pomalu vrací filmový život, neznamená to, že na streamu odteď bude pusto a prázdno. Hned na začátek letních prázdnin má HBO nachystaný snímek No Sudden Move. Jedná se o novinku Stevena Soderbergha, autora filmů jako Traffic, Dannyho parťáci či Erin Brockovich. V posledních letech byl Steven ve svojí tvorbě často nenápadný, či vyloženě experimentální, jeho novinka naopak působí jako daleko tradičnější, divácky vděčnější kus.

Snímek je zasazený do roku 1955 do amerického Detroitu. Protagonisty jsou členové skupinky bezvýznamných grázlíků, kteří jsou najatí, aby ukradli něco, o čem se domnívají, že to naprosto obyčejný dokument. Když se celá akce pokazí, začnou pánové pátrat po tom, kdo si je vlastně najal a za jakým účelem. Jejich hledání je zavádí do řady různých pater společnosti, napříč rasově rozervaným městem.

Čerstvě zveřejněný trailer slibuje říznou kriminálku s rozmáchlým, tradičním stylem vyprávění. Tady Soderbergh zjevně nebude zkoušet žádné experimenty a prostě nám naservíruje dobový příběh tak, jak jsou diváci u podobných zločineckých ság zvyklí. Scénář mu napsal Ed Solomon, autor filmů jako Muži v černém, Charlieho andílci nebo Podfukáři.

K už tak lákavému koktejlu si navíc musíme připočíst nabušené obsazení. Ve filmu vystupují Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Amy Seimetz, Jon Hamm, Ray Liotta, Kieran Culkin, Noah Jupe, Brendan Fraser, Bill Duke, Frankie Shaw, Julia Fox nebo Matt Damon, máme se tedy na co těšit. HBO Max snímek přinese 1. července, tak snad se lokální odnož HBO nenechá zahanbit.

Podklady a foto: HBO

Galerie: 5

No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole | Fandíme filmu No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole | Fandíme filmu No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole | Fandíme filmu No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole | Fandíme filmu No Sudden Move: Když se zlodějské plány vymknou kontrole | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest