Matrix 4: Očekávané pokračování obsadilo známou herečku

Matrix 4: Očekávané pokračování obsadilo známou herečku | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Pokračování Matrixu je dávno dokončené, přesto se teprve teď dozvídáme o zajímavém castingovém rozšíření.

Natáčení Matrixu 4 skončilo už v listopadu. Přesto se půl roku poté dozvídáme o dalším rozšíření obsazení. V tiskové zprávě studia Warner Bros. se nenápadně skrývala informace, že ve snímku mimo jiných vystoupí také Christina Ricci. Ta na sebe začátkem 90. let upozornila v Addamsově rodině rolí Wednesday. Později vystupovala ve snímcích jako Strach a hnus v Las Vegas, Ospalá díra, Zrůda, Penelope nebo Speed Racer. Za film Všichni moji muži byla nominována na Zlatý glóbus. Není zřejmé, jakou roli by měla ve čtvrtém Matrixu hrát.

Nevíme to přitom o nikom z herců, kteří rozšířili obsazení filmu. Jmenovitě byli do pokračování slavné ságy nově obsazení Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra nebo Jonathan Groff. Z původní série se vracejí Keanu Reeves jako Neo, Carrie Ann-Moss jako Trinity, Jada Pinkett-Smith jako Niobe, Daniel Bernhardt jako agent Johnson a Lambert Wilson jako Merovingian.

Matrix 4 režisérky Lany Wachowski zůstává zahalený tajemstvím, nicméně v dohledné době už se snad dozvíme něco bližšího, protože film má být uvedený ještě letos, 23.12. Počítá se s uvedením v kinech a souběžně také na platformě HBO Max.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: Warner Bros.

Galerie: 3

Matrix 4: Očekávané pokračování obsadilo známou herečku | Fandíme filmu Matrix 4: Očekávané pokračování obsadilo známou herečku | Fandíme filmu Matrix 4: Očekávané pokračování obsadilo známou herečku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest