Nekonečný: Nový trailer ukazuje novinku s Wahlbergem v daleko akčnějším světle

Nekonečný: Nový trailer ukazuje novinku s Wahlbergem v daleko akčnějším světle | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 3 obrázky
Mark Wahlberg je po řadě reinkarnací extrémně zkušeným bojovníkem, jenž čelí konci světa.

Na akční sci-fi Nekonečný si u nás počkáme až do 9. září, nicméně v zámoří bude film uvedený na platformě Paramount+ už za pět dní, a tak je tu v krátkém sledu už druhý trailer. Za sebe musím říct, že daleko povedenější. Snímek možná pořád působí jako spotřební zboží, ale teď už alespoň jako solidní spotřební zboží. Zatímco první upoutávka se z velké části zaměřovala na dialogovou scénu a snahu nalákat nás na příběh rozervaného muže, jehož pronásledují vzpomínky na věci, jež nikdy neprožil, novější trailer do toho jde po hlavě a sází jeden akční moment za druhým. Přičemž některé, třeba vrcholné naskakování motorkou na letadlo, jsou docela stylové.

Nekonečný (Infinite) je nový akční film Antoina Fuquy s Markem Wahlbergem v hlavní roli. Ten hraje Evana McCauleyho, muže s diagnostikovanou schizofrenií, který se dopuje léky a je pronásledovaný vzpomínkami na místa, na nichž nikdy nebyl. Na pokraji duševního zhroucení jej kontaktují Nekoneční, tajné společenství, které mu prozradí, že jeho vzpomínky jsou skutečné a pocházejí z mnoha předchozích životů, které již prožil. Nekoneční Evana zadrží a hledají v jeho vzpomínkách důležité odpovědi. Společně se snaží zastavit jednoho ze svých členů, jenž touží po vyhlazení lidstva.

Snímek vychází z románu The Reincarnationist Papers od D. Erica Maikranze, natočil jej Antoine Fuqua a v hlavních rolích vystupují Mark Wahlberg, Jason Mantzoukas, Dylan O'Brien, Rupert Friend, Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Wallis Day, Kae Alexander, Jóhannes Haukur Jóhannesson nebo Toby Jones.

Galerie: 4

Nekonečný: Nový trailer ukazuje novinku s Wahlbergem v daleko akčnějším světle | Fandíme filmu Nekonečný: Nový trailer ukazuje novinku s Wahlbergem v daleko akčnějším světle | Fandíme filmu Nekonečný: Nový trailer ukazuje novinku s Wahlbergem v daleko akčnějším světle | Fandíme filmu Nekonečný: Nový trailer ukazuje novinku s Wahlbergem v daleko akčnějším světle | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest