Moonfall: Srážka Země s Měsícem konečně má svůj termín

Moonfall: Srážka Země s Měsícem konečně má svůj termín | Fandíme filmu
Lionsgate
Megaloman Roland Emmerich už má datum premiéry pro svůj příští katastrofický biják.

Roland Emmerich platil za krále destrukce a pokladen kin. Jeho bijáky jako Hvězdná brána, Den nezávislosti, Godzilla nebo 2012 vydělávaly obří peníze a často posouvaly možnosti filmových triků. Právě od zmiňovaného 2012 (z roku 2009) však Emmerich nenatočil jediný úspěšný snímek. A to se bavíme o penězích, pozitivní recenze se mu vyhýbají už léta. Nicméně Rolandovo jméno zřejmě má v Hollywoodu pořád svou váhu, protože i na jeho poslední film se mu podařilo vydyndat luxusních 150 milionů dolarů

Novinka se jmenuje Moonfall a Zemi tam čeká katastrofa, jakou jsme v kinech ještě neviděli. Naše rodná hrouda se má střetnout s Měsícem, který se na ni řítí. A je na statečných hrdinech, aby se tomu pokusili zabránit. Natáčení pozdržel COVID, ale loni v říjnu konečně v kanadském Montrealu. Tím pádem se stihne premiéra v příštím roce. Nově se dozvídáme, že datum premiéry bylo stanoveno na 4. 2. 2022.

Měsíc ovládá náš den i noc, roční období nebo příliv a odliv. Od počátků civilizace byl symbolem osvícení, vnitřního vědění a nesmrtelnosti. Až doteď. Neznámá síla bez varování vychýlí Měsíc z jeho oběžné dráhy a pošle jej směrem k Zemi, kde hrozí zahubit veškerý život. Do nárazu zbývají týdny, tudíž se různorodá skupinka odvážlivců vypraví na nesplnitelnou misi do vesmíru. Své blízké nechávají za sebou a riskují naprosto všechno, aby se pokusili přistát na měsíčním povrchu, odhalili jeho tajemství a zachránili naši planetu před zkázou. Nejdřív však musí vzdorovat neznámé a nemyslitelné síle, jež zpochybní vše, co víme o Měsíci, vesmíru i nás samých.

Režíruje Roland Emmerich. V hlavních rolích hrají Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Peña, Donald Sutherland nebo Charlie Plummer.

Zdroj: Lionsgate

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest