Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce

Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu
Sony Pictures Animation
Zobrazit další 4 obrázky
Na finální díl animované série o nejrůznějších příšerách se v českých kinech můžeme těšit začátkem letošního srpna. Koukněte na první upoutávku.

Studio Sony Pictures představilo skrze první trailer nadcházející čtvrtý díl své populární animované filmové série Hotel Transylvánie. Ten nese podtitul Transformánie a půjde o závěrečný film této série. V Česku snímek distribuuje společnost Falcon, která ho uvede do kin začátkem srpna.

Příběh čtvrtého Hotelu Transylvánie diváky zavede zpátky mezi známé příšery z předchozích dílů. Zvrat však nastane ve chvíli, kdy Van Helsingův vynález zvaný Monstrifikátor promění všechna monstra v hotelu v obyčejné lidi. Naopak mladý Johnny, který byl dosud jediným člověkem, se stane příšerou. S výjimkou nadšeného Johnnyho se tak všichni ostatní budou muset pokusit najít způsob, jak proměnu zvrátit, dokud to je ještě možné.

Film zrežírovali Jennifer Kluska a Derek Drymon. Scénář napsal Genndy Tartakovsky, který zrežíroval všechny předchozí díly série. V českých kinech bude Hotel Transylvánie 4 podle stránek Falconu ke zhlédnutí od 5. 8. Níže si můžete pustit zveřejněný trailer s českými titulky a dabingem. Pod videii si pak můžete přečíst oficiální synopsy od českého distrubutora a bližší informace o původním i českém dabingu filmu.

Když se Van Helsingův mysteriózní vynález “Monstrifikátor” rozbije, Drak jeho parta příšer se promění v lidské bytosti, zatímco z Johnnyho se stane monstrum! Mají teď nepatřičná těla, Drak přijde o své magické schopnosti a rozjařený Johnny si užívá život v těle monstra. Musí se ale spojit a vydat se napříč zeměkoulí, aby našli prostředek k záchraně dřív, než bude pozdě, a než se jeden z druhého zblázní. S pomocí Mavis a rozmařilé Drakovy party v lidské podobě musí za každou cenu najít způsob, jak se vrátit do své původní podoby, než se proměna stane nezvratnou.

V poslední kapitole filmové série Hotel Transylvánie se tvůrce frančízy Genndy Tartakovsky vrací jako scénárista a producent. Podíl na produkci má i Selena Gomez, která se opět objeví v roli Drakovy dcery Mavis, a vrací se i Andy Samberg v roli Johnnyho. Ve filmu dále hrají Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan a Molly Shannon. V českém znění se vrací stálí dabéři Hotelu Transylvánie Petr Rychlý, Lucie Vondráčková, Ondřej Gregor Brzobohatý, Filip Švarc, Tomáš Juřička, Libor Terš, Radek Kuchař, Petr Čtvrtníček a celá původní parta. Režiséry filmu jsou Jennifer Kluska a Derek Drymon, producenty Michelle Murdocca a Alice Dewey Goldstone.

Zdroj: Falcon, foto: Sony Pictures Animation

Galerie: 5

Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu Hotel Transylvánie 4: Poslední díl oblíbené animované série se představuje v první upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest