Let Us In: V nové sci-fi se hrdinové snaží navázat kontakt s vesmírem

Let Us In: V nové sci-fi se hrdinové snaží navázat kontakt s vesmírem | Fandíme filmu
Samuel Goldwyn Films
Zobrazit další 3 obrázky
Přehrajte si trailer nového snímku, kde v malém městečku mizejí teenageři.

Tobina Bella dobře známe jako zabijáka Jigsawa z hororové série Saw. Tentokrát si zahraje poněkud méně násilnou figuru, když bude spolupracovat s teenagery při jejich velkém sci-fi dobrodružství. Chystaná novinka se jmenuje Let Us In a a hrdiny jsou Moss a Monahan, dva nepopulární teenageři, kteří se snaží vyslat zprávu do vesmíru a spojit se s mimozemšťany. Díky svým pokusům se jim podaří navázat kontakt s mytickými „Dětmi s černýma očima“. Ty jsou údajně zodpovědné za to, že před lety v městečku zmizelo několik teenagerů. Kvůli tomu se hrdinové rozhodnou vyhledat jediného člověka, který před lety incident přežil – pana „zlouna“ Munche.

Právě Munche ztvárnil Tobin Bell. Dva ústřední hrdiny hrají Makenzie Moss a O’Neil Monahan. V dalších rolích vystupují Sadie Stanley (The Sleepover), Mackenzie Ziegler (Total Eclipse) a Siena Agudong (Upside-Down Magic). Film zrežíroval Craig Moss, scénář napsal JW Callero. Ten vyšel z urban legendy o strašidelných dětech s černýma očima, které se objevují v domovech nic netušících obyvatel. Někdy jsou v internetových diskusích popisováni jako upíři nebo duchové, jindy právě jako mimozemšťané.

V traileru snímek vypadá jako dobrodružství s mladými hrdiny, s příchutí nadpřirozena. Snímek bude uvedený na VOD 2. července.

Podklady a foto: Samuel Goldwyn Films

Galerie: 4

Let Us In: V nové sci-fi se hrdinové snaží navázat kontakt s vesmírem | Fandíme filmu Let Us In: V nové sci-fi se hrdinové snaží navázat kontakt s vesmírem | Fandíme filmu Let Us In: V nové sci-fi se hrdinové snaží navázat kontakt s vesmírem | Fandíme filmu Let Us In: V nové sci-fi se hrdinové snaží navázat kontakt s vesmírem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest