Řbitov zviřátek: Nové zpracování našlo režisérku

Řbitov zviřátek: Nové zpracování našlo režisérku | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Stále není tak úplně zřejmé, zda se točí prequel Kingova příběhu, nebo jak vlastně bude novinka pojatá.

V roce 2019 jsme viděli nové zpracování knižního hororu Stephena Kinga Řbitov zviřátek. Snímek si nevedl zle, ale vyložený hit to nebyl a recenze byly slabé. Hollywood ale ve značce něco vidí a letos na přelomu února a března vyšlo najevo, že se chystá další zpracování. Chvíli to vypadalo, že půjde o prequel, ale situace se možná změnila.

Podle dostupných informací není směřování scénáře ještě pevně dané (nebo minimálně veřejnosti známé). Může jít o prequel, ale také nemusí. Jisté je jen to, že novinka nějakým způsobem bude vycházet ze Řbitova zviřátek. Ten se točí kolem starého indiánského pohřebiště, které dokáže přivést mrtvé zpátky k životu. Jen s tím rozdílem, že to ve skutečnosti po návratu nejsou už tak docela oni.

Našla se režisérka projektu, kterou bude Lindsey Beer. Je to pro ni režijní debut, dosud se živila jako scenáristka. Připravila snímek Sierra Burgess je marná, podílela se na nikdy nerealizované komiksovce Silver Sable, na letošní sci-fi Chaos Walking nebo na chystaných nových Želvách Ninja. Nový Řbitov zviřátek přepisuje po tom, co první verzi napsal Jeff Buhler, autor Řbitova zviřátek z roku 2019 nebo posledního remaku hororu The Grudge. Snímek vzniká pro streamovací platformu Paramount+, na jejíž uvedení v Česku zatím čekáme.

Foto je ilustrační, z filmu Řbitov zviřátek 2019 (Paramount Pictures)

Zdroje: Slashfilm, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest