G.I. Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství

G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Plastikoví vojáčci z hračkářství se vracejí. Tentokrát s příběhem z minulosti tichého bojovníka.

Dnes byly zveřejněny první dvě upoutávky pro snímek G.I. Joe: Snake Eyes. Jedná se o prequel dosavadních dvou filmů ze série G.I. Joe, které jsme mohli vidět v letech 2009 a 2013. Novinka se vrací do minulosti, aby nám představila zrod mlčenlivého ninji známého jako Snake Eyes (Henry Golding). První dvě ukázky se snaží v maximální možné míře předvádět honičky, rvačky, šermířské souboje, starodávnou architekturu, rituály a bojovníky. Přehrát si obě videa můžete níže. Ještě před jejich zveřejněním se tvůrci filmu rozpovídali pro magazín Enterntainment Weekly a prozradili blíž, co od snímku můžeme čekat.

Producent Lorenzo di Bonaventura vypráví, že v roce 2016 byl ustanovený tým scenáristů, který měl rozplánovat budoucnost série. Z téhle iniciativy však mnoho užitečného nevzešlo. Existovalo několik návrhů, jakým způsobem pokračovat a vyloučené nebylo ani pokračování snímku G.I. Joe 2: Odveta. A ještě by k němu v budoucnu dojít mohlo, studio neustále pracuje na nejrůznějších scénářích. Ze všeho nejdřív se však do uspokojivé podoby podařilo dostat scénář pro G.I. Joe: Snake Eyes od Evana Spiliotopoulose (Hercules 2014, Lovec: Zimní válka, Kráska a zvíře 2017).

Snake Eyes je v sérii G.I. Joe tajuplná postava. Nemluví, vždy nosí masku. Vlastně ani neznáme jeho skutečné jméno a už vůbec netušíme, odkud vzešel. Na tohle všechno chce nový snímek odpovídat. Zároveň je návrat do minulosti velice praktický, protože v ní hrdina ještě smí mluvit a ukázat svou tvář.

Na začátku filmu je Snake Eyes muž, který má šrámy na duši, tíží jej jakési břímě. Snímek je hodně o vnitřním hledání sebe sama a rovnováhy v životě. V tomto stavu na něj působí špatné vlivy a pod své křídlo si jej vezme Tommy (Andrew Koji), alias další známý ninja ze série G.I. Joe – Storm Shadow. Ten je ve filmu členem klanu Arashikage a potom, co Snake Eyes zachrání život přímému následovníkovi vůdce klanu, je pozvaný do Japonska, aby tam trénoval a našel svoje skutečné já.

Jednotka G.I. Joe i jejich odvěcí nepřátelé z komanda Cobra jsou součástí filmu, avšak jsou v pozadí. V centru pozornosti jsou interní drama uvnitř klanu Arashikage a Snake Eyes. Odtud vede přirozená cesta k širšímu světu G.I. Joe a pokud bude nový snímek úspěšný, má být odrazovým můstkem pro novou éru G.I. Joe.

Vše o filmu G.I. Joe: Snake Eyes

Snake Eyes se ve vlastním příběhu vydává na lov člověka, který zavraždil jeho otce. Proto cestuje do Japonska, kde trénuje u prastarého klanu Arashikage. Snake Eyes je původem akční figurka od hračkářské společnosti Hasbro. Ve filmech G.I. Joe a G.I. Joe: Odveta vystupuje jako černě oděný mlčenlivý ninja a člen elitního anti-teroristického týmu. Chystaný spin-off režiséra Roberta Schwentkeho bude jeho originem. Scénář napsal Evan Spiliotopoulos. Hlavní roli ztvárnil Henry Golding. Dále se ve filmu objevují Iko Uwais, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Steven Allerick a Samara Weaving. Česká premiéra je stanovena na 22.07.2021.

Foto: Paramount Pictures

Zdroje: Paramount, Entertainment Weekly

Galerie: 10

G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu G.I.  Joe: Snake Eyes – První trailer nového ninja dobrodružství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest