Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství

Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Trailer představuje novinku Netflixu, v níž dělníci v džungli zahoří po tajemné ženě, již potkají v hloubi pralesa.

Snímek Selva Trágica (mezinárodně Tragic Jungle, u nás Osudná džungle) nás zavádí do 20. let minulého století, kde mladá žena na mexické hranici prchá do hlubin mayské džungle před domluveným sňatkem. Mezi stromy se hranice mezi lidským a nadpřirozeným začíná stírat.

Film je prezentovaný jako horečnatý sen, kdy není zřejmé, zda je ústřední protagonistka jen nevinnou obětí zahnanou do kouta, anebo přízrakem který láká do pasti úplně všechny, kdo vstoupí do jejího hájenství. Dokonce i jednotlivé zveřejněné synopse se v nahlížení na snímek trochu rozcházejí. Tak či tak film vykresluje džungli jako nebezpečné místo, kde člověk snadno přijde o rozum. Novinka tak dává vzpomenout na filmy jako Ztracené město Z nebo Mzda strachu od Williama Friedkina. Tady je jedna ze zveřejněných synopsí:

Píše se rok 1920, jsme na hranici mezi Mexikem a Belize. Hluboko v mayské džungli, na území opředeném mýty, kam nedosahuje ruka zákona, narazí skupina sklízečů kaučuku z Mexika na mladou, tajuplnou ženu z Belize. Její přítomnost mezi muži vyvolá napětí, vzbudí v nich fantazie a touhy. Naplnění novou energií čelí svému osudu, aniž by tušili, že probudili Xtabay, legendární stvoření, které číhá v srdci džungle.

Snímek natočila mexická režisérka Yulene Olaizola, v hlavních rolích hrají Indira Andrewin, Gilberto Barraraza, Mariano Tun Xool, Lázaro Gabino Rodríguez a Eligio Meléndez. Snímek měl premiéru loni na festivalu v Benátkách a postupně si z festivalů odnesl dobrá hodnocení. Recenzenti hovoří o hutné atmosféře, výrazném vizuálu a zážitku, který se vám zadře pod kůži. Netflix snímek uvede 9. června.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu Osudná džungle: V hlubinách džungle číhá na muže šílenství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest