Kate: Ostré zabijačce zbývá 24 hodin života a touží po pomstě

Kate: Ostré zabijačce zbývá 24 hodin života a touží po pomstě | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Mary Elizabeth Winstead zbývá 24 hodin života. V nich je připravená pomstít vlastní smrt.

Americká herečka Mary Elizabeth Winstead se do širšího povědomí dostala v roce 2007, když se objevila v Tarantinově Autě zabiják a jako filmová dcera Bruce Willise ve Smrtonosné pasti 4. Pak už následovala hlavní ženská role ve Scottu Pilgrimovi, Ulice Cloverfiled 10, seriál Fargo nebo komiksovka Birds of Prey. Tam si zahrála zkušenou zabijačku a to samé bude platit i v novince nazvané jednoduše Kate.

Winstead tu ztvárnila titulární hrdinku, nemilosrdnou zabijačku, která vezme zakázku v Tokiu a přitom je otrávena. Zbývá jí posledních 24 hodin života, než ji jed zabije, a tak se rozhodne vypátrat, kdo ji otrávil a zabíjet je dřív, než jed dostane ji. Přitom se jí podaří navázat pouto s teenagerkou Ani (Miku Martineau), která se k ní na její pouti přidá. Máme se připravit na procítěný, brutální příběh o vražedkyních.

Woody Harrelson ztvárnil ve snímku Kateinu spojku. Dále hrají Tadanobu Asano, Michiel Huisman a Jun Kunimura. Scénář napsal Umair Aleem, jenž má zatím bohužel na kontě pouze slaboučký snímek Extraction (právě se zmiňovaným Brucem Willisem). Režíroval Cedric Nicolas-Troyan, který se dlouhodobě živil jako trikař a jeho jediným dosavadním celovečerním filmem je nepříliš dobře přijatý Lovec: Zimní válka. Na místě je tedy asi jistá opatrnost, než se na snímek začneme těšit. První zveřejněné fotografie nicméně nevypadají špatné a Nicolas-Troyan nás láká na jednu obzvlášť intenzivní akční scénu, v níž se Mary Elizabeth Winstead utkala s japonskou herečkou a hudebnicí Miyavi. Celá rvačka se natáčela v tak stísněných prostorách, že obě dámy nemohly zastupovat kaskadérky a musely bojovou scénu zvládnout samy. Což je vždycky ošemetné a riskujete, že se vám zraní představitel hlavní role.

Fotky si můžete prohlédnout dole v galerii, snímek uvidíme na Netflixu v roce 2021.

Foto: Netflix

Zdroj: Entertainment Weekly

Galerie: 4

Kate: Ostré zabijačce zbývá 24 hodin života a touží po pomstě | Fandíme filmu Kate: Ostré zabijačce zbývá 24 hodin života a touží po pomstě | Fandíme filmu Kate: Ostré zabijačce zbývá 24 hodin života a touží po pomstě | Fandíme filmu Kate: Ostré zabijačce zbývá 24 hodin života a touží po pomstě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest