Indiana Jones 5: Režisér Mangold si vzal posilu z Logana

Indiana Jones 5: Režisér Mangold si vzal posilu z Logana | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Staří parťáci se po letech znovu scházejí. Obsazení rozšířili celkem dva noví herci.

Natáčení Indiany Jonese 5 má začít letos v létě a podle informací serveru Deadline se režisér James Mangold intenzivně schází s potenciálními hereckými adepty, aby dal zavčasu dohromady kompletní obsazení. Už dříve Harrisona Forda v titulání roli doplnili Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen a Thomas Kretschmann. Ty teď nově podpoří dvě další posily.

Jednu z nich přitom už Mangold dobře zná. Do blíže nespecifikované role byl obsazený Boyd Holbrook, jenž si zahrál záporáka v režisérově komiksovce Logan. Krom toho je herec známý třeba také z Predátora: Evoluce nebo Nočního běžce. Druhou novickou do party je Shaunette Renée Wilson, známá ze seriálů Doktoři či Miliardy. Ani u ní nevíme, jakou roli ve snímku získala.

Indiana Jones 5 znovu představí Harrisona Forda jako populárního lovce pokladů, jenž se 28. 7. 2022 po čtrnáctileté pauze ještě jednou vrátí, aby (zřejmě) uzavřel současnou sérii dobrodružných příběhů. Režíruje James Mangold. Dále hrají Phoebe Waller-Bridge, Thomas Kretschmann, Mads Mikkelsen, Boyd Holrook a Shaunette Renée Wilson. Hudbu složí John Williams.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Indiana Jones 5: Režisér Mangold si vzal posilu z Logana | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Režisér Mangold si vzal posilu z Logana | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Režisér Mangold si vzal posilu z Logana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest