Na nože 2: K Bautistovi přibyli další dva výrazní herci

Na nože 2: K Bautistovi přibyli další dva výrazní herci | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Daniel Craig dostane k ruce zajímavou řádku podezřelých. Bautista si pochvaluje příležitost.

Natáčení detektivky Na nože 2 začne v létě a casting je v plném proudu. Už před pár dny jsme se dozvěděli, že do blíže nespecifikované role byl obsazený Dave Bautista. Ten v rozhovoru pro Slashfilm s velkou pokorou hovořil o tom, jakou je pro něj ctí, se projektu účastnit. Scénář je prý skvělý, Rian Johnson je skvělý režisér a obsazení je taktéž výborné. Bautista cítí velkou nervozitu, protože si stále připadá v Hollywoodu jako nováček a nerad by podal horší výkon, než jeho zkušenější kolegové. Zároveň ale už jen skutečnost, že byl obsazený, bere jako jisté docenění vlastních kvalit. Už se těší na to, jak se od kolegů bude učit.

Že obsazení bude stát znovu za to, potvrzují i jména, která byla ohlášena krátce po Bautistovi. Představitele Draxe doplní Edward Norton a Janelle Monáe. Nortona asi není třeba dlouho představovat. Má dva Oscary za Prvotní strach a Kult hákového kříže, vystupoval v řadě klasik, jako jsou Klub rváčů, Grandhotel Budapešť nebo 25. hodina. Janelle Monáe patří mezi nastupující hvězdy a stále ji řada lidí zná víc jako zpěvačku, než jako herečku. Zazářila ve Skrytých číslech či v Moonlight.

Ani u jednoho z herců nevíme, jakou roli hraje. Jisté je stále pouze to, že se Daniel Craig vrátí jako detektiv Benoit Blanc. Natáčení proběhne v Řecku a můžeme předpokládat, že se obsazení bude ještě rozšiřovat. Režíruje opět Rian Johnson, který znovu napsal také scénář.

Titulní foto je ilustrační - Na nože 1 (Lionsgate)

Zdroje: Slashfilm, Deadline I, II

Galerie: 3

Na nože 2: K Bautistovi přibyli další dva výrazní herci | Fandíme filmu Na nože 2: K Bautistovi přibyli další dva výrazní herci | Fandíme filmu Na nože 2: K Bautistovi přibyli další dva výrazní herci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest