Meet Me In Another Life: Gal Gadot si zahraje v romantické sci-fi

Meet Me In Another Life: Gal Gadot si zahraje v romantické sci-fi | Fandíme filmu
Warner Bros.
Dvojice osudových milenců se reinkarnuje napříč mnoha a mnoha realitami. Musejí přijít na to, co je spojuje dřív, než jejich četné životy dojdou definitivního konce.

Gal Gadot je celosvětově známá především díky roli Wonder Woman. Během několika let se stačila stát jednou z nejlépe placených a nejvíce sledovaných hollywoodských hereček. S každou další rolí tak poutá pozornost. Tu příští si sama připravila, když byla součástí tvůrčího kolektivu, který zakoupil práva na román Meet Me in Another Life (Sejdeme se v příštím životě) od Catriony Silvey.

Čerstvě publikovaný román pojednává o Thoře a Santim. Dvojici cizinců, kteří se potkávají v cizím městě, kde osud náhodou svede dohromady jejich kroky. Okamžitě v sobě poznávají spřízněnou duši, někoho, kdo sdílí jejich zvědavost a touhu dostat od života víc, než jim bylo dopřáno. Jen o pár dní později jejich příběh ukončí tragická nehoda. Jenže to není jediné setkání, které společně prožili. Jako dvě vesmírná tělesa jsou k sobě přitahováni mocnou silnou a určením osudu se setkávají znovu a znovu. Jako učitel a nadaná žákyně. Jako pečovatelka a umírající pacient. Jako věřící a skeptik. V nespočtu životů se z nich stávají přátelé, kolegové, milenci nebo nepřátelé. Vzpomínky se začínají rozostřovat a na povrch vyplouvají podivné zákonitosti. Thora a Santi musejí přijít na to, co je v mnoha a mnoha verzích reality spojuje, než řada jejich životů dospěje k definitivnímu konci.

Románový žánrový mix romance, sci-fi a thrilleru je označovaný jako „vzrušující a nápadité zkoumání mnoha podob lásky“ a toho, jak nás ovlivňují naše životní volby. Jedním z producentů chystané adaptace je Charles Roven, s nímž Gadot spolupracoval na filmech s Wonder Woman. To platí také pro producenta Richarda Sucklea. Vedle nich produkují také Gadot a její manžel Jaron Varsano.

Titulní foto je ilustrační, z Wonder Woman 1984 (Warner Bros.)

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest