The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici

The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici | Fandíme filmu
The Avenue Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si upoutávku na akční snímek, v němž Brosnanova partička naplánuje odvážnou loupež.

Pierce Brosnan už pár let není James Bond, pořád ale má svůj šarm. A šarm se skvěle hodí do žánru zlodějských filmů, kde elegantní lupiči připravují složitý plán, který je má přivést k obřím penězům. Jednoho takového Brosnan ztvárnil v novince The Misfits.

Bývalý agent 007 tu ztvárnil Richarda Pace, geniálního mezinárodního zloděje, jehož nedokáže uhlídat ani federální věznice s nejpřísnější ostrahou. Při divoké automobilové honičce se mu podaří ujet policii i FBI, ale na kobylku se mu dostanou The Misfits, partička moderních Robinů Hoodů, jejíž součástí je i Richardova dcera Hope (Hermione Corfield). Šikovná partička Pace přesvědčí, aby jí pomohl zosnovat loupež století – Ukrást miliony ve zlatých cihlách, uskladněné pod jednou z nejlépe zabezpečených věznic na světě. Věznici vlastní zkažený businessman Schultz (Tim Roth), který z peněz financuje teroristy po celém světě. Kromě získání peněz se chce Pace také pomstít Schultzovi, za to, že jej dostal za mříže.

Vyprávění nás zavede z Los Angeles do Abu Dhabi, nechybí v něm rychlá auta, zfalšované identity, četné podvody, velbloudi, nitro a exploze. Dále hrají Nick Cannon, Jamie Chung, Rami Jaber a Mike Angelo. Snímek režíroval Renny Harlin, autor akčních klasik jako Smrtonosná past 2 nebo Cliffhanger, který už by jak sůl potřeboval po letech (pod)průměru natočit zase nějaký pořádný biják.

Trailer sází na Brosnanovo kouzlo, tu a tam je v něm příslib napětí, jež od podobných snímků čekáme a místy je vidět docela slušná akce. Ale stejně tak na řadě míst snímek působí docela béčkově. Jak to nakonec dopadlo, se dozvíme v létě, kdy film nejprve dorazí do kin (v zahraničí 11. 6.) a posléze na VOD (15. 7.).

Podklady a foto: The Avenue Entertainment

Galerie: 5

The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici | Fandíme filmu The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici | Fandíme filmu The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici | Fandíme filmu The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici | Fandíme filmu The Misfits: Pierce Brosnan vykrádá superbezpečnou věznici | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest