Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká

Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu
Fortissimo Films
Zobrazit dalších 8 obrázků
Streamovací gigant Netflix získal práva na čínskou fantasy novinku, okolo které se chvíli motali i bratři Russoové.

V posledních letech začal Netflix kupovat práva na velkolepé, audiovizuálně napěchované čínské tituly, mezi kterými můžeme zmínit snímky jako Mistr jinu a jangu: Sen o věčnosti (2020), Země na scestí (2019) nebo Pevnost Šanghaj (2019). Pakliže se nemůžete dočkat přísunu nových blockbusterů a vyloženě nelpíte pouze na hollywoodské velkoprodukci, můžete okamžitě začít se sledováním. K výše zmíněným se už za necelý měsíc (konkrétně 9. května) přidá i čínské fantasy dobrodružství s názvem Super Me (Qi Huan Zhi Lv), které mělo už předloni premiéru na španělském Sitges International Fantastic Film Festival a minulý týden vtrhlo i do běžné čínské distribuce.

Zápletka se točí okolo scenáristy, který, vinou stresu, trpí nespavostí a nočními můrami. Ale protože všechno zlé je pro něco dobré, brzy zjišťuje, že má výjimečné schopnosti – dokáže přenášet předměty ze snů zpátky do reality. Svého daru využije k tomu, aby se stal konečně šťastným a bohatým zároveň. Jenomže, slovy klasika, není všechno zlato, co se třpytí. Sice tak na sebe najednou upoutává tolik chtěnou pozornost dívky svého srdce, ale zároveň mu velké plány zkomplikuje jeden nemilosrdný gangster. Hlavní roli ztvárnil Darren Wang, režíroval Zhang Chong.

Jak uvádí The Hollywood Reporter, vznik filmu provázela celá řada problémů. Premiéra byla několikrát odkládána, což vedlo režiséra k tomu, aby se mezitím věnoval svému druhému projektu The Fourth Wall (2019). Pro nás Evropany je nicméně zajímavější spíš skutečnost, že svého času na snímku spolupracovali i Anthony a Joe Russoovi (Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame). Měli být pod filmem podepsáni coby producenti. Nakonec ke spolupráci nedošlo a tvůrčí duo se tak upsalo jiným, dnes již vzniklým projektům.

Super Me mě osobně z ukázek svojí kýčovitostí připomíná to nejtuctovější, co bych na streamovacích službách našel. Nevidím ve snímku nic moc extra zajímavého, nic, co by mě přimělo k nějakému většímu zájmu. Koukněte na přiložený trailer a dejte vědět, zda vy sami, jestli si datum 9. května poznamenáte ve svém diáři, nebo budete klidně spát i bez toho.

Foto: Fortissimo Films

Zdroje: The Hollywood Reporter

Galerie: 9

Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu Super Me: V dobrodružné fantasy je hranice mezi sny a realitou zatraceně tenká | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest