The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí

The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí | Fandíme filmu
Well Go USA Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Honičky v minivanu a bolavá kolena. Nejen to nabídne bojová novinka, jež by mohla potěšit příznivce Cobra Kai. Pusťte si trailer.

V současné době se příliš nevyplácí těšit se na nový film. Všichni ale tak nějak doufáme, že se bude situace globálně už jenom zlepšovat a my budeme moci co nejdřív zasednout do pohodlných křesel filmových sálů. Ani otevření tuzemských kin by ale zatím bohužel příliš nepomohlo snímku The Paper Tigers, který českou kino-distribuci zatím naplánovanou nemá, což je vzhledem ke kvalitám traileru docela škoda. Film si už stihl odbýt svoji premiéru loni na konci léta na festivalu Fantasia International Film Festival v kanadském Montrealu a už 7. května by měl zamířit i do klasických kin v USA. A zamíří tam s více než pozitivními ohlasy, jak například píše web Collider, mělo by jít o perfektní feel-good podívanou. Nadšené ohlasy The Paper Tigers sklízí i na Rotten Tomatoes, kde se film chlubí nadšenými 100% pozitivních recenzí s průměrným hodnocením 7,6/10.

Režie se ujal Quoc Bao Tran, který má na kontě zatím jen krátkometrážní snímek The Challenger (2015) a jde tak o jeho celovečerní debut. V hlavních rolích se představí Ron Yuan, Alain Uy nebo Mykel Shannon Jenkins, což rozhodně nejsou mainstreamová jména, která by v naší kotlině přitáhla davy diváků do kina. Nicméně co je hlavní a jak je z traileru vidno, chemie mezi nimi funguje na výbornou.

Děj sleduje tři kung-fu zápasníky (a jejich mistra), kteří by kdysi nemohli jeden bez druhého existovat. Nicméně jak už to v životě bývá, jejich cesty se rozešly a každý z nich žije úplně odlišný život. A to až do doby, než se dozví, že jejich tehdejší mistr už není mezi živými. Brzy však vyjde najevo, že nezemřel přirozenou smrtí. Společná pomsta tomu, kdo je za smrt jejich pána zodpovědný, je má zase spojit dohromady…

Možná to tak na papíře nevypadá, ale trailer naznačuje, že by nás mohla čekat skutečně velká porce zábavy. Upoutávka v první řadě zaujme svým komediálním tónem. Ukázka těží z premisy, že se z obávaných bojovníků po letech vyklubávají tátové od rodin, kteří na své bojové schopnosti už dávno zapomněli, což se samozřejmě projevuje ve chvíli, kdy musí do akce po letech vyrazit znovu. Naštěstí to funguje i v kombinaci s akčními sekvencemi skvěle. Osobně mám často problém s akčními komediemi, protože kolikrát neví, čím chtějí být žánrově více. V tomto případě mě kombinace zatím baví a pokud to bude dobře vybalancované, mohl by stát výsledek za to. Nám už teď nezbývá než jen doufat, že trailer nesestříhával někdo natolik šikovný, že nám vyzradil ty nejvtipnější, a nedej bože jediné humorné pasáže, které ve výsledném filmu najdeme.

Podklady a foto: Well Go USA Entertainment

Galerie: 5

The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí | Fandíme filmu The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí | Fandíme filmu The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí | Fandíme filmu The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí | Fandíme filmu The Paper Tigers: V akční komedii se fotříci od rodin musejí rozpomenout na kung-fu mládí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest