Yukikaze: Tom Cruise bude opět stíhacím pilotem

Yukikaze: Tom Cruise bude opět stíhacím pilotem | Fandíme filmu
Tentokrát ve velkolepé sci-fi, ve které lidstvo válčí s mimozemskými nájezdníky.

Tom Cruise a jeho Nevědomí dorazí do našich kin už za pár dní. Příští rok ho uvidíme v další sci-fi All You Need Is Kill. Vědecko-fantastický žánr Cruise evidentně stále baví, protože v budoucnu ho uvidíme v Yukikaze. Co to je? Takový Top Gun z budoucnosti. Yukikaze je série románu z pera Japonce Chōhei Kambayashiho a v letech 2002-2005 vznikl i animovaný seriál.

Příběh knihy se odehrává na počátku 21. století, 33 let potom, co se objevila nad kontinentem Antarktidy hyper-dimenzionální brána, která umožnila vstup do našeho světa mimozemské civilizaci známé, jako JAM. Vetřelci útočili rychle a rázně, nicméně lidstvo se tvrdě postavilo mimozemským šmejdům na odpor a dokázalo je zahnat zpět na jejich planetu Fairy, kde válka zuří nadále a její konec je v nedohlednu. Poručík Rei Fukai je jeden z nejlepších pilotů stíhačky s umělou inteligencí Yukikaze, který má za úkol shromažďovat veškeré důležité informace o nepříteli, abychom jej mohli úplně porazit a ukončit nekonečné bitvy.

Cruisova role ve filmu by měla být jasná. Právě on by se měl vtělit do role hlavního hrdiny poručíka Rei Fukaiho (je možné, že dojde ke změně jména a národnosti). Mavericka v Top Gunu 2 se asi nedočkáme, přesto ale Cruise znovu usedne za knipl bojového stíhacího letounu a rozdá si to s nepřítelem. Tentokrát s takovým, který nepřichází z našeho světa. Co na to říkáte? Líbí se vám představa dalších stíhacích soubojů s Tomem Cruisem nebo by měl herec zkusit pro změnu zase jiný žánr?

Zdroje: Deadline, Collider, Wikipedia

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest