Monster: Netflix přinese drama o studentovi obviněném z vraždy

Monster: Netflix přinese drama o studentovi obviněném z vraždy | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Streamovací gigant představí začátkem května drama o studentovi, kterému se znenadání otočí život vzhůru nohama.

Dramatický film Monster amerického režiséra Anthonyho Mandlera (v minulosti pracoval zejména na hudebních videoklipech) se divákům představil již v roce 2018 na filmovém festivalu Sundance. Širokého uvedení na filmový trh se ale dočkává až nyní. Streamovací služba Netflix totiž snímek uvede začátkem května. Rovnou se ho tedy dočkáme i u nás.

Monster budou diváci sledovat příběh sedmnáctiletého Steva Harmona, chytrého a oblíbeného studenta prestižní střední školy. Tomu se znenadání obrátí život vzhůru nohama, když je obviněný z vraždy. Scénář k filmu napsali Radha Blank, Colen C. Wiley a Janece Shaffer na motivy stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Waltera Deana Myerse.

Hlavní roli Steva ztvárnil Kelvin Harrison Jr. (Přicházejí v noci, Kalifornský sen). Dále ve filmu hrají například zpěvačka Jennifer Hudson, Jeffrey Wright (Zastavte temnotu, seriál Westworld), Jharrel Jerome (seriály Když nás vidí, Mr. Mercedes) či John David Washington (Tenet, BlacKkKlansman).

Jak již bylo zmíněno v úvodu, původně byl uvedený již v roce 2018 na festivalu Sundance. Na agregátoru hodnocení Rotten Tomatoes má od té doby od kritiků lehce nadprůměrné hodnocení 57 % (průměr ze sedmi recenzí). Samotné recenze jsou ale vzájemně rozporuplné, část film velmi chválí, další některé jeho aspekty naopak kritizují. Jaký je Monster doopravdy, se ale budou moci již brzy diváci přesvědčit sami za sebe. Premiéru má na Netflixu stanovenou na 7. 5.

Níže se s ním můžete blíže seznámit skrze trailer s českými titulky. Pod videem pak najdete ještě oficiální synopsi.

Monster je příběh sedmnáctiletého středoškolského premianta Steveho Harmona (Kelvin Harrison Jr.), jehož svět se po obvinění z vraždy zhroutí. Chytrý a oblíbený student filmové vědy na elitní harlemské střední škole postupně prochází složitými soudními bitvami, které můžou vést až k tomu, že stráví zbytek života za mřížemi.

Zdroj, foto: Netflix

Galerie: 2

Monster: Netflix přinese drama o studentovi obviněném z vraždy | Fandíme filmu Monster: Netflix přinese drama o studentovi obviněném z vraždy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest