Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi

Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi | Fandíme filmu
History Channel
Zobrazit další 4 obrázky
Archeokosmonauti, historie, mytologie, smyšlenky a konspirace se stanou inspirací pro novou sci-fi s historickými mimozemšťany.

Dvanáct let jsou Vetřelci dávnověku (Ancient Aliens) neodmyslitelnou součástí televizního vysílání. Stálice kanálu History Channel míchá vědu a historii s mytologií a konspiracemi. Diváky takový mix zjevně baví, protože lidi z produkční společnosti Counterbalance Entertainment dostali vnuknutí, že jej přenesou na plátna.

O filmu se ví, že má vzít diváky za starověkými artefakty na starověké lokace a otevírat otázky vyvstalé z původního dokumentárního seriálu. Má jít o dobrodružnou podívanou odehrávající se po celém světě, kterou bude kormidlovat Josh Heald (showrunner seriálu Cobra Kai). Na palubu byl jako scenárista a producent teleportován Luke Ryan, stojící za filmy Zahulíme, uvidíme nebo Dítě z Marsu.

Víme, že “archeoastronautům“ jdou od ruky věci jako pyramidy, čára v poušti sem a čára tam, ale zda se jim podaří vystavět úspěšný snímek, je ve hvězdách. Přítomnost mimozemských entit ovlivňujících osud civilizace se v minulosti ukázalo jako dobré téma (připomeňme třeba Hvězdnou bránu, Promethea, Misi na Mars nebo Transformery) a populární seriál se může pochlubit téměř čtyřicetimilionovou základnou diváků a fanoušků.

Foto je ilustrační, ze seriálové předlohy Vetřelci dávnověku (History Channel)

Zdroje: Deadline

Galerie: 5

Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi | Fandíme filmu Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi | Fandíme filmu Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi | Fandíme filmu Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi | Fandíme filmu Vetřelci dávnověku: Chystaná sci-fi se zaměří na pradávné návštěvy mimozemšťanů na Zemi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest