Bleskovky: Možná dostaneme dvakrát více Spider-Mana

Bleskovky: Možná dostaneme dvakrát více Spider-Mana | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit další 3 obrázky
První foto s Lady Gaga, spory kolem ovcí, hororový rozvod a další krátké zprávy ze světa filmu.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Hororový rozvod

Separation je nový hororový snímek Williama Brenta Bella, který dříve natočil filmy The Boy nebo Ďábel v těle. Jeho novinka pojednává o děsivých následcích rozvodu. Malá holčička v něm nachází útěchu u uměleckého otce a mrtvé matky. V hlavních rolích Rupert Friend, Violet McGraw, Mamie Gummer, Madeline Brewer a Brian Cox. Scénář napsali Nick Amadeus a Josh Braun. Zatím se počítá s tím, že 23. dubna bude film uvedený do kin (alespoň do některých). (Zdroj: Deadline)

Spory kolem ovcí nejsou sranda

Irský thriller Bring Them Down nás zavede do divoké krajiny západního Irska. Tam je místní pastýř vtažený do násilného konfliktu se sousední farmou, po tom, co jeho ovce zmasakrují neznámí muži. Hlavní role představují Paul Mescal (Normal People) a Tom Burge (C. B. Strike). Jako svou prvotinu film režíruje Christopher Andrews, jenž zároveň napsal scénář. Točit se má letos v létě. (Zdroj: Deadline)

Žháři vs. pojišťovák

La teoría de los vidrios rotos (Teorie rozbitého skla) je černá komedie natočená na motivy skutečných událostí. Hrdinou je pojišťovací expert Claudio (Martín Slipak), který je v Uruguayi vyslaný vyšetřit pojistnou událost do odlehlého městečka. Zprvu se zdá, že půjde o rutinní případ zničeného auta. Jenže brzy se ukáže, že auta někdo zapaluje úmyslně a v čím dál větším tempu. Ze služební cesty se stává nekončící noční můra. Klienti i Claudiovi šéfové si žádají odpovědi a mladému pojišťovákovi během vyšetřování rychle začne jít o život. Režíruje Diego Fernández Pujol, s uvedením se počítá na letošní rok. (Zdroj: Variety, Parking Films)

Návrat z války a šrámy na duši

892 je nové válečné (poválečné) drama, jež jako svou celovečerní prvotinu natočí Abi Damaris Corbin. Snímek pojednává o bývalém mariňákovi, válečném veteránovi, který má hluboké šrámy na duši a návrat do civilního života mu činí velké potíže. Protagonistu ztvární Jonathan Majors, jenž na sebe loni upozornil hlavní rolí v seriálu Lovecraftova země a brzy jej uvidíme jako záporáka Kanga u Marvelu. Scénář spolu s Corbinem napsal Kwame Kwei-Armah, natáčet se má letos v létě. (Zdroj: Deadline)

Dvakrát více Spider-Mana

Rozdělí se Spider-Man do dvou samostatných sérií? Poslední drby tvrdí, že ano. Podle šuškandy se od filmů s Tomem Hollandem oddělí spinoff s Milesem Moralesem, kterého filmoví diváci mohli poznat v animovaném snímku Spider-Man: Paralelní světy. Zároveň by dál měly pokračovat filmy s Peterem Parkerem (teď už na vysoké škole). Marvel by údajně rád použil Milese Moralese v chystané týmovce Young Avengers a někdy v budoucnu by se oba dva hrdinové měli setkat v nějakém společném snímku. Po shlédnutí Spider-Man: No Way Home by nám mělo být daleko jasnější, kam přesně se celá série vlastně vydá. Aktuálně by se pro všechny chystané filmy měli hledat režiséři a představitel Milese Moralese.

Znovu připomínáme, že v tuhle chvíli jde pouze o nepotvrzené drby, které nepotvrdily žádné další zdroje. Celá zpráva tak klidně může být jedna velká kachna. Zároveň ale lze předpokládat, že minimálně s Milesem Moralesem dříve či později na plátnech počítat můžeme. Na to je postava příliš populární, než aby ji Marvel a Sony nechaly ležet ladem. (Zdroj: That Hashtag Show)

Adam Driver a Lady Gaga na první foto z House of Gucci

Zdroje: Deadline I, II, III, That Hashag Show, Variety, Parking Films

Galerie: 4

Bleskovky: Možná dostaneme dvakrát více Spider-Mana | Fandíme filmu Bleskovky: Možná dostaneme dvakrát více Spider-Mana | Fandíme filmu Bleskovky: Možná dostaneme dvakrát více Spider-Mana | Fandíme filmu Bleskovky: Možná dostaneme dvakrát více Spider-Mana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest