The Pale Blue Eye: Christian Bale vyšetřuje brutální vraždy a pomáhá mu Edgar Allan Poe

The Pale Blue Eye: Christian Bale vyšetřuje brutální vraždy a pomáhá mu Edgar Allan Poe | Fandíme filmu
Relativity Media / Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Bale vstoupí potřetí do téže řeky a opět se nechá vést režisérem Scottem Cooperem.

Zručný režisér a scenárista Scott Cooper si nadmíru rozumí s Christianem Balem, neboť společně chystají už třetí projekt. Nejprve spolu v roce 2013 natočili špinavé kriminální drama Pryč od pece (Out of the Furnace), aby se o čtyři roky později vrhli na výtečný dobrodružný western Nepřátelé (Hostiles). Cooper opětovně potvrzuje, že má talentu na rozdávání, o čemž svědčí i kvalitní debut Crazy Heart z roku 2009, za který si Jeff Bridges odnesl Oscara. Letos bychom snad měli mít možnost zhlédnout Cooperův doposavad poslední počin Paroží (Antlers), v němž bude půvabná Keri Russell coby učitelka na střední škole kdesi v Oregonu čelit děsivé mytické bytosti. Trailery vypadají výborně, tak třeba to za pár měsíců vážně klapne.

V nedaleké budoucnosti Cooper temné thrillerové vody neopustí, jelikož by se měl ruku v ruce s Balem pustit do filmové adaptace oceňovaného románu The Pale Blue Eye z pera spisovatele Louise Bayarda. Příběh se točí kolem série záhadných vražd, které se udály v roce 1830 na prestižní americké vojenské akademii ve West Pointu. Bale ztvární postaršího detektiva, jenž se snaží krveprolití rozplést, přičemž mu bude pomáhat snaživý kadet, z něhož se později má stát slavný spisovatel - Edgar Allan Poe. První klapka by měla padnout letos na podzim. Distribuční práva si zajistil Netflix.

Zdroj: Deadline

Foto: Relativity Media / Lionsgate

Galerie: 2

The Pale Blue Eye: Christian Bale vyšetřuje brutální vraždy a pomáhá mu Edgar Allan Poe | Fandíme filmu The Pale Blue Eye: Christian Bale vyšetřuje brutální vraždy a pomáhá mu Edgar Allan Poe | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest