The Requin: Alicia Silverstone čelí velkému bílému žralokovi

The Requin: Alicia Silverstone čelí velkému bílému žralokovi | Fandíme filmu
Film Bridge International
Tropická bouře v trikovém filmu smete manželský pár na širé moře, kde musí bojovat o život.

Alicia Silverstone v 90. letech patřila k největším hvězdám. Prorazila komedií o dospívání Praštěná holka (Clueless), pak z ní byla Batgirl v Batmanovi a Robinovi a zářila po boku Brandona Frasera ve slaďáku Dožeň, co se dá! Po přelomu letopočtu nicméně jakoby změnila agenta, protože už nedostala prakticky žádnou výraznější roli a objevovala se jen v béčkách, která jsou dnes dávno zapomenuta. Přejme jí, že se blíží snímek, kterým se opět připomene širší divácké veřejnosti.

Silverstone natočila snímek The Requin, což v překladu z francouzštiny znamená Žralok. Spolu s Jamesem Tupperem (Sedmilhářky) si zahráli pár, který vyrazí na romantickou dovolenou a najme si ve Vietnamu domek přímo na pobřeží. Ten ale smete tropická bouře, pár je odříznutý od pevniny kdesi na širém moři. Manžel je zmrzačený a pomalu umírá a je na ženě, aby sama bojovala s přírodními elementy. Kolem pomalu začínají kroužit velcí bílí žraloci.

 

Snímek už je hotový. Natáčelo se ve Spojených státech a režíroval Le-Van Kiet, zatím nepříliš známý vietnamský tvůrce. Snímek se chlubí tisícovkou trikových záběrů, což je asi polovina toho, co je běžné u akčních velkofilmů. Doufejme, že tvůrci měli na digitální žraloky a bouření moře dostatečný rozpočet a všechno bude vypadat k světu. Film se postupně rozprodává do mezinárodní distribuce a od června by se měl začít promítat v kinech, pokud to situace dovolí.

Foto: Film Bridge International

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest