Bleskovky: Zpěvačka se mění v krvežíznivou stvůru

Bleskovky: Zpěvačka se mění v krvežíznivou stvůru | Fandíme filmu
Brainstorm Media
Postapokalyptická budoucnost, zabijáci Wu, kriminálník hercem, do sklípku s Elishou Cuthbert a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Postapokalyptická sci-fi

Vesper Seeds, tak se jmenuje nové sci-fi drama, v němž si rozdělili hlavní role Eddie Marsan, Raffiellla Chapman, Rosy McEwen, Richard Brake a Melanie Gaydos. Děj je zasazený do dystopické budoucnosti, kdy se zhroutil pozemský ekosystém. Vesper je silná třináctiletá dívka, která přežívá v troskách padlého světa se svým chřadnoucím otcem. Jednoho dne narazí Vesper na tajemnou ženu, Camellii, která sama zmateně bloudí po havárii svého tryskáče. Vesper slíbí, že jí pomůže najít jejího chybějícího společníka, pokud jí potom Camellia zavede do Citadely, temného centra, kde oligarchové využívají genetiku k ovládání světa. (Zdroj: Deadline)

Zabijáci Wu se vracejí

Fistful of Vengeance (Hrst pomsty) je nový snímek Netflixu, ve kterém se znovu sejde několik postav z nadpřirozeného akčního seriálu Zabijáci Wu (Wu Assassins). Devadesátiminutový samostatný příběh je zasazený do Thajska, kde se zabijáci Wu scházejí v Bangkoku, aby pomstili smrt jednoho ze svých členů. Zjišťují, že jejich novým nepřítelem je prastará hrozba vyzbrojená mimozemskou silou. V hlavních rolích se vracejí Iko Uwais, Lewis Tan, Lawrence Kao a JuJu Chan Szeto. Snímek píší Cameron Litvack, Jessica Chou a Yalun Tu, kteří pracovali i na Zabijácích Wu. Na těch se podílel i režisér Roel Reiné. (Zdroj: TV Line)

Z kriminálníka hercem a zpět

The Chelsea Cowboy přiblíží život herce Johna Bindona. Ten se vypracoval z anglického podsvětí na úspěšného herce, který měl řadu pletek se společensky významnými osobnostmi. Podle drbů se krátce stýkal i s princeznou Margaret, sestrou královny Alžběty II. Nikdy však nedokázal zcela opustit svoji kriminální minulost, která jej dostihla. Měl mít styky například s dvojčaty Krayovými (ve filmu Legenda je ztvárnil Tom Hardy), po konci herecké kariéry se živil jako bodyguard či vyhazovač a byl souzený pro podezření z vraždy. Hlavní roli ztvární Alex Pettyfer, kterého můžete znát třeba z Magic Mika nebo z Jsem číslo 4. Režíruje Ben Cookson. (Zdroj: Deadline)

Vlkodlaci mezi písničkáři

Bloodhirsty je nový thriller s vlkodlaky, který dorazí na VOD 23. dubna 2021. Snímek pojednává o veganské pínsičkářce Grey (Lauren Beatty), jež spolu s úspěšným producentem (Greg Bryk) pracuje na druhé desce. Jak ale nahrávání pokračuje, začne se měnit v mocnou stvůru, lačnit po krvi, masu a lovu. V další roli vystupuje Michael Ironside. Režírovala Amelia Moses, scénář napsaly Wendy Hill-Tout a její dcera, zpěvačka Lowell, jež ke snímku zároveň složila hudbu. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Do sklípku s Elishou Cuthbert

The Cellar (Sklep) je nový irský horor, ve kterém si Elisha Cuthbert zahrála Keiru, maminku, jejíž dcera záhadně zmizí ve sklepě jejího nového domu na venkově. Keira rychle zjistí, že její domov ovládá prastará a mocná bytost, které se musí postavit, pokud nechce riskovat, že její rodina ztratí duši. Syna si zahrál Eoin Macken, režíroval a scénář napsal Brendan Muldowney. (Zdroj: Bloody Disgusting)

Zdroje: Bloody Disgusting, Bloody Disgusting II, Deadline I, II, TV Line

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest