Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii

Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer vykresluje vesmírnou výpravu jako drogový trip, při kterém hrají hlavní roli ty nejnižší pudy.

Režisér a scenárista Neil Burger bodoval zejména v začátcích kariéry, kdy nám naservíroval pecky jako Iluzionista či Všemocný. V roce 2014 vcelku úspěšně nastartoval dystopickou frančízu pro mladé Divergence, aby o tři roky později dle očekávání nezvládl předem prohranou bitvu a natočil veleprůměrný a ultrazbytečný americký remake vynikající francouzské dramedie Nedotknutelní. Letos, po tradičním koronavirovém zdržení, konečně představí sci-fi thriller Voyagers, v němž poputují ve vesmírné lodi vstříc lepší budoucnosti Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Isaac Hempstead-Wright, Fionn Whitehead, Keean Johnson a Colin Farrell. Bohužel, záchranná mise se zvrhne v chaos, anarchii a testovaní nejprimitivnějších lidských pudů. Vybraní jedinci, kteří mají kolonizovat vzdálenou planetu, totiž odhalí zneklidňující tajemství spojené s předlouhou cestou a situace se začne povážlivě vymykat kontrole.

Původně měl Burgerův počin, který bude očividně plný rvaček, bolesti, tance a sexu, zkoušet štěstí v kinech už v listopadu loňského roku, ovšem pandemie vyústila v odklad. V tuhle chvíli se počítá s premiérou 9. dubna 2021.

Zdroj: Lionsgate

Foto: Lionsgate

Galerie: 5

Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii | Fandíme filmu Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii | Fandíme filmu Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii | Fandíme filmu Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii | Fandíme filmu Voyagers: Mise na záchranu lidstva se zvrhne v chaos a anarchii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest