Rychle a zběsile 7: Kdo by mohl nahradit Justina Lina

Rychle a zběsile 7: Kdo by mohl nahradit Justina Lina | Fandíme filmu
Objevila se jména možných kandidátů, kteří by se mohli chopit příštího Rychle a zběsile.

Nedávno se k fanouškům Rychle a zběsile donesla smutná zpráva, že Justin Lin nebude režírovat sedmý díl. Studio totiž chce příští film uvést už za rok v létě a Lin se na uspěchané produkci podle svých slov nechce podílet. Nebo je také docela klidně možné, že ve skutečnosti se už režisér série přejedl. Po tom, co už nějaké čtyři roky netočí prakticky nic jiného, by se asi nebylo čemu divit. Ať už je ale skutečný důvod jakýkoliv, studio musí rychle najít náhradu. Už teď známe jména tří potenciálních kandidátů.

Prvním z nich je Jeff Wadlow, který pro Universal momentálně dokončuje Kick-Ass 2. Že by studio bylo s výsledkem až tak spokojené? Trailery rozhodně nevypadají zle, ale úplně nadšení jsme z nich také nebyli. A doposud Wadlow žádnou vyloženou pecku nenatočil. Druhým adeptem je Brad Furman, který má za sebou chváleného Lincoln Laweyra a na podzim nás od něj čeká podobně solidně vyhlížející Hra na hraně. Největší Furmanův nedostatek tkví v tom, že má jen minimální zkušenosti s akcí. Posledním mužem do foroty je Harald Zwart, muž s rozporuplnou pověstí. Na jednu stranu má na kontě Začalo to jedné žhavé noci nebo vydařený remake Karate Kid, ale také natočil kraviny jako Agent Cody Banks nebo Růžový Panter 2. (A ani ten Karate Kid nesedí všem). Jedná se zkrátka o nájemného řemeslníka, u kterého dost možná záleží na tom, s kým zrovna spolupracuje.

Nebudí ve vás žádné z předložených jmen přehnanou důvěru? To je pochopitelné. Nicméně vzpomeňme si, jak začínal Justin Lin. Jeho prvním, všeobecně uznávaným filmem je teprve Rychle a zběsile 5, do té doby točil přinejlepším rozporuplně! Navíc Rychle a zběsile je momentálně zdaleka nejsilnější značkou studia Universal, takže se dá předpokládat, že producenti dohlédnou na to, aby měl nově příchozí nováček k ruce veškerý nezbytný personál. Kdo ví, možná že vůbec není náhodou, že Rychlá a zběsilá série dospěla ke svému vrcholu v době, kdy se second unit directorem a stunt coordinatorem (ten má v řadě filmů na starosti primárně akci) stal Spiro Razatos, člověk, který před Rychle a zběsile 5 dělal na filmech jako X-Men: První třída, Expendables nebo Mizerové 2.

Co vy na to? Který z momentálních kandidátů vám připadá nejpřijatelnější?

Zdroj: Latino Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest