Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra

Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra | Fandíme filmu
Nordisk Film
Zobrazit další 4 obrázky
Kdo se chce nechat překvapit, měl by dost možná spoileroidní video přeskočit, jelikož by teoreticky mohlo jít o vcelku zásadní moment ve filmu.

Režisér Michael Bay (Transformers, 13 hodin: Tajní vojáci v Benghází) naposledy svým fanouškům naservíroval akční výplach 6 underground: Tajné operace, který bezpochyby nesedl každému. Opět se ukázalo, že Bay nutně potřebuje tvůrčí supervizi a dozor ze strany studia, protože jinak natočí dvouhodinový klip přeplněný zpomalovačkami, kamerovými přelety a východy slunce. Osobně doufám, že v případě akčního thrilleru Ambulance, v němž si střihnou hlavní role Jake Gyllenhaal a Eiza González, produkční dohled zafunguje a rodák z Los Angeles se znovu neutrhne ze řetězu. Současně nutno zmínit, že půjde o remake dánského snímku z roku 2005, tudíž naštěstí existují určité přirozené tvůrčí mantinely.

Originál režiséra Lauritse Munch-Petersena se točí kolem bratrů Tima a Franka, kteří spáchají loupež, aby měli peníze na operaci, jež má zachránit jejich matce život. Když jim policie zatarasí cestu, bez zaváhání ukradnou sanitku. Během svého úniku ale zjistí, že vzadu v sanitce je mladá medička s umírajícím pacientem. Bratři tak stojí před nelehkým dilema – zachránit vlastní matku nebo člověka v přímém ohrožení života. Produkce remaku je momentálně v plném proudu, o čemž nám dal vědět sám Bay, když pověsil na Instagram video z natáčení. Na place to zjevně nebude žádná legrace, ovšem slavný filmař scénu okomentoval slovy, že tvůrčí tým měl vše pod kontrolou a de facto nikomu nehrozilo žádné nebezpečí. POZOR! Je možné, že video naznačuje směřování či konec filmu!

Zdroj: Michael Bay / Instagram

Foto: Nordisk Film (Dánská verze Ambulance)

Galerie: 5

Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra | Fandíme filmu Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra | Fandíme filmu Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra | Fandíme filmu Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra | Fandíme filmu Ambulance: Na place akčního spektáklu Michaela Baye je doslova výbušná atmosféra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest