Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu

Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hvězda seriálu Volejte Saulovi dřela jak mezek, aby se dostala do formy pro nový akčňák od producentů Johna Wicka.

Herec Bob Odenkirk (seriál Volejte Saulovi, Akta Pentagon: Skrytá válka) nepatří zrovna k prototypům akčního hrdiny, avšak čas od času se i na zdánlivého outsidera může usmát štěstí. V akčním snímku Nikdo (Nobody), který natočil ruský režisér Ilja Najšuller (Hardcore Henry), si střihne na první pohled obyčejného tatíka od rodiny, jenž ovšem před svými bližními ukrývá temnou minulost a především kombinaci smrtících instinktů a bojového výcviku. Nicméně každému občas dojde trpělivost, což bude i případ našeho hrdiny. Ten se jednoho krásného dne zastane v autobuse mladé a nevinné dívky a zmlátí bandu násilníků. Bohužel pro něj, touhle eskapádou nakrkne kriminálního bosse, který se mu hodlá krutě pomstít.

Vzhledem k tomu, že Odenkirk nepatří k žádným svalovcům a role drsňáků mu nejsou úplně vlastní, musel bezpodmínečně zapracovat na fyzičce a taktéž bojové průpravě. I proto se svěřil do rukou osobního trenéra, kaskadéra a herce a Daniela Bernhardta a společně se snažili plnit tréninkový plán. Nutno podotknout, že Odenkirk už není žádný mladík, neboť mu táhne na devětapadesát, tudíž se musel pořádně hecnout a zatnout zuby. Pakliže chcete vědět, čím vším si Odenkirk v nedávné minulosti prošel, mrkněte na video (+trailer). Premiéra akčňáku Nikdo by měla proběhnout 2. dubna 2021.

Zdroj: Men's Health

Foto: Universal Pictures

Galerie: 6

Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu Nikdo: Tvůrci odhalili, jak z "taťky" Boba Odenkirka vytrénovali akčního hrdinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest