Natáčení Mission: Impossible 8 se odkládá, Tom Cruise je vytížený

Natáčení Mission: Impossible 8 se odkládá, Tom Cruise je vytížený | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Pete "Maverick" Mitchell zavařil Ethanu Huntovi a zapříčinil odklad produkce.

Natáčení akčního spektáklu Mission: Impossible 7 se pomaličku chýlí ke konci, přičemž původně se počítalo s tím, že Tom Cruise se coby nebojácný agent Ethan Hunt ihned pustí do dobrodružství číslo osm. Dle informací serveru Deadline však studio Paramount Pictures muselo změnit plány a po ukončení produkce sedmičky bude následovat prodleva. Důvodem budiž koronavirem pokroucený harmonogram premiér a propagační povinnosti, které má před sebou Cruise. Na začátku července by totiž měl do kin vlétnout očekávaný biják Top Gun: Maverick a hlavní herecká hvězda by se měla věnovat marketingovým radostem. Jakmile bude pokračování leteckých hrátek vypakováno do světových kinosálů (snad to vážně bude letos v létě), započne produkce Mission: Impossible 8.

V minulých dnech se na internetu taktéž objevila spekulace o tom, že natáčení bylo znovu poznamenáno koronavirovou pandemií, když se mělo jednat o nějaké komplikace s cestováním a přesunem materiálu. Server Deadline nicméně uvádí, že se informace nezakládají na pravdě. Tým v čele s režisérem Christopherem McQuarriem prý úspěšně uzavřel blízkovýchodní kapitolu a nyní zamíří na posledních pár natáčecích dní do Londýna, kde bude film konečně dotočen. Premiéra sedmičky by měla proběhnout 18. listopadu 2021.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. Znovu se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: Deadline

Foto: Paramount Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest