Bleskovky: Joker ukázal novou podobu a odhalil, jak pasuje do Justice League

Bleskovky: Joker ukázal novou podobu a odhalil, jak pasuje do Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Tom Holland chce být Bond, režisér Sinisteru točí další horor, Zendaya se těší na Dunu a další krátké zprávy.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Tom Holland chce být Bond

Neustále se řeší, kdo bude příští James Bond, až Daniel Craig odejde. Prakticky platí, že jakmile jste z Británie, dříve či později se vás nějaký novinář zeptá na to, zda náhodou neplánujete roli převzít. Otázku tak dostal i Tom Holland, herec jinak spojený především s postavou Spider-Mana. V rozhovoru Holland uvedl, že v následujících letech na něj čekají hned dvě role, o kterých zatím nesmí mluvit, nicméně, kdyby mu chtěl někdo přihrát také Bonda, tak by se vůbec nezlobil. Jako mladý muž z Británie ho prostě má rád a vedle toho se domnívá, že oblek mu sluší ;-) (Zdroj: Variety)

Zendaya Dunu také ještě neviděla

Duna je jeden z těch filmů, které se kvůli pandemii musely odkládat. Pokud všechno půjde, dočkáme se letos na podzim. A dočká se i Zendaya, představitelka Chani, jedné z ústředních postav filmu. Ta v rozhovoru prozradila, že snímek zatím ještě neviděla, nicméně při natáčení se do Duny zamilovala a je strašně ráda, že mohla být její součástí. Teď se spolu se všemi fanoušky nemůže dočkat toho, až ji konečně uvidí zpracovanou na plátně. (Zdroj: Late Night with Stephen Colbert)

Cate Blanchett pase koně

Cate Blanchett jako producentka připraví drama Queen Bitch and the High Horse. To divákům představí úřednici Penny Banks. Penny je ambiciózní, hurónská žena, která ráda pracuje pro místní lidi, ale taky miluje koně. Jak stoupá po kariérním žebříčku, postupně víc a víc vysává městské finance a za zpronevěřené peníze financuje svoje koňské impérium. Z okresního rodea se tak dostává až mezi vítěze státu Kentucky. Scénář napsal Eric Matthew Brown a režírují Bert and Bertie, které nedávno byly najaté jako režisérky Hawkeye. (Zdroj: Variety)

Superhrdina s posmrtnými silami

Lazarus, tak se jmenuje nový akční thriller, který 26. února dorazí na stream. Snímek pojednává o muži, který po smrti získává nadpřirozené síly, aby mohl v nepozemském Los Angeles bojovat se zlem. Hlavní roli hraje Sean Riggs, dále jej doplňují Costas Mandylor, Aeriel Miranda, Shane Brolly, Nicki Micheaux, Noel Gugliemi, Linc Hand, Adamo Palladino nebo Mya. Film napsal a zrežíroval R.L. Scott. (Zdroj: Deadline)

Nová podoba Jokera v Justice League

Režisér Zack Snyder zveřejnil novou podobu Jokera (Jared Leto), kterou populární padouch bude mít v rozšířeném sestřihu Justice League. (Fotky na vás čekají dole v galerii). Snyder chtěl v jednom ze svých budoucích DC filmů Jokera využít, ale v Justice League se původně objevit neměl. Režisér se jej rozhodl do filmu přidat teprve během loňských dotáček, kdy už mu bylo jasné, že žádný další DC film už nejspíš nenatočí. Joker vypadá jinak než v Sebevražedném oddílu, protože od té doby uplynulo spoustu času. Na sobě má nemocniční plášť, pravděpodobně pozůstatek svého úprku ze sanatoria, kde byl držený. Podle Snydera také sbírá jako trofeje odznaky policistů, kteří se mu připletli od té doby do cesty.

Ve filmu se Joker objeví ve scéně, která ukazuje zpustošenou Zemi poté, co ji zničil vesmírný nájezdník Darkseid a jeho síly. Jedná se o sen, nebo snad vizi, kterou má Bruce Wayne a vidí v ní, co se se světem stane, pokud hrdinové padnou. Scéna dává příležitost k tomu, aby se Batman s Jokerem setkali. Kdyby k tomu nedošlo, byla by to podle Snydera obrovská škoda, vzhledem k tomu, jak jsou tyhle dvě postavy spolu tradičně propojené. Máme se těšit na jakousi psychoanalýzu, které se Bruci Wayneovi od Jokera dostane. Původně se chtěl Snyder Jokerovi v některém z budoucích filmů věnovat důkladněji: V Batman v Superman bylo odhaleno, že zavraždil Robina, což je v téhle verzi podle Snydra pro Bruce ta nejtraumatičtější věc, která se mu krom smrti rodičů stala. (Zdroj: Vanity Fair)

Výhodný tarif do záhrobí

Ethan Hawke hrál hlavní roli v hororu Sinister od Scotta Derricksona, který před časem ve vědecké studii vyšel jako ten vůbec nejstrašidelnější horor. Teď se oba pánové znovu sejdou ke spolupráci. Připravují snímek The Black Phone (Černý telefon), který vychází z povídky Joa Hilla, syna Stephena Kinga. Snímek pojednává o Johnovi, uneseném chlapci, kterého zabiják zavřel do opevněného sklepa. Sklep je potřísněný krví půltuctu zabijákových předešlých obětí. Spolu s chlapcem je ve sklepě starodávný, dlouho odpojený telefon, který však v noci zvoní a ozývají se v něm hlasy ze záhrobí. V další roli vystoupí Jeremy Davies a natáčení má začít každou chvíli v Severní Karolíně. (Zdroj: Blumhouse)

Zdroje: Blumhouse, Vanity Fair, Deadline, Variety I, II, Stephen Colbert

Galerie: 2

Bleskovky: Joker ukázal novou podobu a odhalil, jak pasuje do Justice League | Fandíme filmu Bleskovky: Joker ukázal novou podobu a odhalil, jak pasuje do Justice League | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest