The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch

The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Proč se nepodívat do dolu, v němž před lety za záhadných okolností zemřelo několik horníků. Je tu trailer.

Hororový krvák The Devil Below (dříve Shookum Hills) vypráví o skupince dobrodruhů, kteří rádi zkoumají špatně dostupná a dávno zapomenutá místa s podivnou minulostí. Právě proto zavítají do městečka Shookum Hills v Appalačském pohoří, jež se před desítkami let proslavilo tajemným důlním požárem. Ačkoliv tragédie nikdy nebyla řádně vyšetřena a vysvětlena, hlavním hrdinům přijde jako skvělý nápad vydat se do podzemí a pečlivě to tam prošmejdit. Naneštěstí se brzy ukáže, že pod povrchem číhají zubaté potvůrky, které neodmítnout dobrou večeři. Zanedlouho se z volnočasové expedice stane boj o přežití, přičemž partě nešťastníků podají pomocnou ruku místní starousedlíci, kteří mají s monstry nevyřízené účty.

Snímek natočil režisér Bradley Parker (Černobylské deníky) dle scénáře z pera Stefana Jaworskiho a Erica Scherbartha. V hlavních rolích se představí Adan Canto, Will Patton, Jonathan Sadowski, Nathan Phillips, Alicia Sanz, William Mark McCullough, Chinaza Uche a Kevin Wayne. Datum premiéry bylo stanoveno na 5. března 2021.

Zdroj: Vertical Entertainment US

Foto: Vertical Entertainment

Galerie: 5

The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch | Fandíme filmu The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch | Fandíme filmu The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch | Fandíme filmu The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch | Fandíme filmu The Devil Below: Po letech v podzemí se krvelačná monstra derou na povrch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest