Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller

Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller | Fandíme filmu
Voltage Pictures / Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Když se večírek zvrtne, člověk lehce zapomene i na koronavirové utrpení.

Režisér a scenárista Will Wernick (Escape Room a Follow Me) točí pouze hororová či thrillerová béčka a evidentně na tom nehodlá nic měnit. Tentokrát se rozhodl využít všudypřítomné pandemie a z tématu něco zajímavého vytřískat v thrilleru Safer at Home, jenž se odehrává v roce 2022 v Los Angeles. Koronavirová krize v tomto případě vyeskalovala do nedozírných rozměrů, kdy v kalifornské metropoli převládla panika a chaos. Výsledkem budiž vznik jakéhosi policejního státu. Aby hrdinové filmu unikli od neradostné každodenní reality, uspořádají online párty, na které nechybí hudba, alkohol, všelijaké hry a taktéž drogy. Na začátku večírku si všichni vezmou něco, co považují za drogu na bázi extáze. Nejprve nic nenasvědčuje tomu, že by mělo být něco špatně. Zábava graduje a kamarádi si užívají vítaný odklon od nudné reality a izolace. Posléze se ovšem situace změní, stane se neštěstí a průšvih je na světě.

Thriller Safer at Home se přirozeně natáčel v čase pandemie a zřejmě to na něm bude vidět (většina stopáže bude zprostředkována skrze obrazovku počítače). Scénář sepsala společně s Wernickem Lia Bozonelis a v hlavních rolích se představí Alisa Allapach, Adwin Brown, Jocelyn Hudon, Dan J. Johnson, Michael Kupisk, Emma Lahana a Daniel Robaire. Premiéra proběhne ve vybraných kinech a skrze VOD 26. února 2021.

Zdroj: Vertical Entertainment

Foto: Voltage Pictures / Vertical Entertainment

Galerie: 5

Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller | Fandíme filmu Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller | Fandíme filmu Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller | Fandíme filmu Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller | Fandíme filmu Safer at Home: Izolace může zabíjet, o čemž nás přesvědčí napínavý pandemický thriller | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest