Ebola Rex Vs Murder Hornets: Obrovské sršně a krvácivou horečkou nakažený T-rex rozpoutají peklo

Ebola Rex Vs Murder Hornets: Obrovské sršně a krvácivou horečkou nakažený T-rex rozpoutají peklo | Fandíme filmu
SCS Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
Aby toho nebylo málo, těšit se můžete i na zombíky a vraždící pavouky.

Režisér a scenárista Dustin Ferguson miluje céčkové monster šílenosti (v roce 2020 vypustil mezi filmové fanoušky více než desítku celovečeráků), tudíž asi nikoho nepřekvapí, že je podepsán pod příšernostmi Ebola Rex a Angry Asian Murder Hornets. Těžko se ve známém vesmíru hledají vizuálně slabší kousky, nicméně lidé bizarnosti milují a obzvláště ty hyperpředimenzované. To bude i případ crossoveru Ebola Rex Versus Murder Hornets, v němž se na nešťastníky sesype nejen krvežíznivý T-rex s ebolou v žilách, ale taktéž agresivní a poněkud přerostlé sršně. A proč taky ne. Když se může řezat Godzilla s King Kongem, proč to nezkusit se sršněmi a pravěkou ještěrkou. Mimochodem, dle synopse nebudou v téhle blbůstce chybět ani zombíci a obří hořící pavouci. Prostě děsivá souhra náhod.

Pakliže byste o Fergusonův počin opravdu měli zájem, můžete si užít premiéru zdarma na serveru YouTube 1. března 2021. Následně poputuje Ebola Rex Versus Murder Hornets na DVD a VOD. Patrně není podstatné, kdo bude šaškovat před kamerou, leč z úcty k hereckému řemeslu můžeme zmínit Shawna C. Phillipse, Mela Novaka a Brinke Stevens.

Zdroj: SoCal Cinema

Foto: SCS Entertainment

Galerie: 3

Ebola Rex Vs Murder Hornets: Obrovské sršně a krvácivou horečkou nakažený T-rex rozpoutají peklo | Fandíme filmu Ebola Rex Vs Murder Hornets: Obrovské sršně a krvácivou horečkou nakažený T-rex rozpoutají peklo | Fandíme filmu Ebola Rex Vs Murder Hornets: Obrovské sršně a krvácivou horečkou nakažený T-rex rozpoutají peklo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest