Spencer: Kristen Stewart se proměnila v princeznu Dianu

Spencer: Kristen Stewart se proměnila v princeznu Dianu | Fandíme filmu
Amazon Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Hvězda Stmívání se představuje na první fotce coby úchvatná Diana.

Natáčení životopisného dramatu Spencer, které bude pojednávat o osudech tragicky zesnulé princezny Diany, je momentálně v plném proudu. Snímek dostal na starost režisér Pablo Larraín (Neruda, Ema) a půjde o takovou "pohádku naruby".  Děj se má odehrávat o jednom kritickém vánočním víkendu na začátku devadesátek, kdy se Diana uchýlila společně s královskou rodinou na panství v Norfolku, aby si v hlavě urovnala, co vlastně od budoucnosti očekává a taktéž zauvažovala nad dlouhodobě nefunkčním manželstvím s princem Charlesem. Tvůrci by rádi natočili biják, jenž osloví široké spektrum diváků všude po světě a připomene Dianin fascinující životní příběh. Vše se má točit kolem výjimečně složitého rozhodnutí, k němuž měla Diana v onom období dojít. Ve filmu údajně nebude dle vyjádření tvůrců řešena neočekávaná smrt milované princezny.

Ihned po oznámení, že se hlavní role ujme Stewart, Larraín vysvětlil, proč si vybral právě rodačku z kalifornského Los Angeles: "Kristen točí velice rozmanité a vrstevnaté filmy, což poukazuje na její hereckou tvárnost a přesvědčivost. Jsme šťastní, že ji máme na palubě. Stewart patří bezesporu k talentovaným herečkám a není důvod myslet si, že by snad náročný part nezvládla. Neméně důležitá bude přirozeně i její fyzická proměna, přičemž v galerii můžete sami posoudit, jak se tvůrcům a maskérům zadařilo.

Zdroj: EW

Foto: Neon

Galerie: 2

Spencer: Kristen Stewart se proměnila v princeznu Dianu | Fandíme filmu Spencer: Kristen Stewart se proměnila v princeznu Dianu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest