Den nezávislosti 2 a 3 jsou opravdu na cestě

Den nezávislosti 2 a 3 jsou opravdu na cestě | Fandíme filmu
Roland Emmerich promluvil o pokračování svého megahitu.

Roland Emmerich o prázdninách zachrání Bílý dům ve snímku White House Down, jen aby ho potom mohl opět zničit. Je to tak vážení, pokračování Dne nezávislosti s pracovními názvy ID Forever Part 1 a ID Forever Part 2 je skutečně na cestě. Projekt se bude odehrávat cca 20 let po událostech prvního filmu a bude vystavěn tak, aby se v případě zájmu mohli vrátit původní herci, nicméně hlavní pozornost se bude soustředit na nové hrdiny. Oba filmy odvypráví jeden celiství příběh, který bude v polovině rozdělen cliffhangerem.

Oba dva snímky nebudou o ničem jiném než o tom, že si emzáci v prvním díle zavolali pro posily. Než však mimozemšťané stačí přicestovat zpátky v plné síle, uplyne na Zemi 20-25 let. Lidstvo celou dobu tuší, že se vetřelci vrátí, ale naštěstí je oproti útočníkům ve výhodě. Zatímco mimozemšťané díky cestování skrze červí díry prožili od posledního setkání s pozemšťany sotva několik týdnů, lidstvo díky letitému studiu ukořistěných mimozemských technologií dokázalo svůj vývoj značně urychlit a je tedy na další bitvu podstatně připravenější. Přesto nás podle všeho čeká boj proti neskutečné přesile, protože na konci dvojky má toliko vysvitnout záblesk naděje, a teprve ve trojce se karta začne postupně obracet v náš prospěch.

První verzi scénáře napsali Roland Emmerich a producent Dean Devlin, text po nich doladí autor White House Down nebo Amazing Spider-Mana, James Vanderbilt. Z původních herců svou účast zatím potvrdil Bill Pullman.

Zdroj: EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest