Liga spravedlnosti: Snyderův sestřih se blíží a bude mládeži nepřístupný

Liga spravedlnosti: Snyderův sestřih se blíží a bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Premiéra snímku Zack Snyder's Justice League je patrně blíže, než bychom čekali.

V listopadu oslavila komiksovka Liga spravedlnosti alias Justice League třetí narozeniny a netřeba znovu připomínat, že co do kvalit nešlo o žádný zázrak. Bolestivý přešlap se pokusí napravit upravenou a rozšířenou verzí sám Zack Snyder ve střihu nazvaném Zack Snyder's Justice League, který uvede dle slov šéfa společnosti WarnerMedia Jasona Killara HBO Max za několik málo měsíců. Kdy se tak stane přesně, to Killar nesdělil, ale lze očekávat, že konkrétní datum bychom se měli dozvědět relativně brzy.

Warner Bros.
Z natáčení snímku Liga spravedlnosti

Liga spravedlnosti se řeší v posledních týdnech docela často. Snyder k materiálu nedávno uvedl, že snímek je šílený, epický a zřejmě i mládeži nepřístupný. "Myslím, že to tak skutečně bude. Půjde o eRkovou verzi." A jak se z kinosestřihu s ratingem PG-13 stalo poctivé eRko? Dle Snydera Batman s tváří Bena Afflecka utrousí nějaké to "fuck", Cyborg se také nebrzdí a Steppenwolf prý půlí lidi na počkání.

Rovněž bylo potvrzeno, že drobné dotáčky má za sebou Amber Heard čili Mera. Ta měla sice v původní verzi spíše menší roličku, ovšem ve Snyder Cutu si ji fanoušci užijí asi krapet více. "Jsem nadšená. Právě jsem dokončila dotáčky a prostě miluju nerdy. Neskutečně je zbožňuju. Jsem u vytržení z toho, kolik lásky a podpory si vysloužil Aquaman a že to znamená návrat Aquamana a Mery." Inu, ex-manželka Johnnyho Deppa na všemožné petice a projevy nenávisti očividně kašle.

Zdroje: Deadline, Collider

Foto: Warner Bros.

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Liga spravedlnosti: Snyderův sestřih se blíží a bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu Liga spravedlnosti: Snyderův sestřih se blíží a bude mládeži nepřístupný | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest