Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru

Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Součástí bude například koncert živé hudby s Hansem Zimmerem. Jsou tu také nejnovější ukázky z filmu.

Už zítra dostanou naši slovenští čtenáři příležitost vidět v některých kinech první předpremiéry Wonder Woman 1984. Ti největší nedočkavci, popřípadě diváci z Česka, kteří si na uvedení snímku počkají ještě alespoň měsíc, si mohou dnes po čase opět otevřít platformu DC Fandome. Jistě si vzpomínáte, že v létě nám FanDome nadělil nášup exkluzivních novinek od DC Films. Teď platforma znovu ožije. Dnes ve 21:00 se na ní odehraje virtuální slavnostní premiéra filmu. Pro fanoušky doma to znamená rozhovory z červeného koberce, pohled do zákulisí natáčení filmu, koncertní představení filmové hudby pod vedením skladatele Hanse Zimmera a novou ochutnávku z filmu.

Můžeme se domnívat, že onou ochutnávkou bude úvod filmu, který diváky podle všeho zavede do Dianina dětství, kdy se malá Amazonka zúčastnila velkolepých sportovních her. Část scény můžete vidět v přiloženém featurettu o natáčení na kamery IMAX. Ten v současnosti působí hodně mimo realitu. Ve videu zazní, že nejlepší způsob, jak snímek vidět, z filmového pásu v analogovém kině IMAX. I bez pandemie by pro nás taková varianta promítání byla s největší pravděpodobností k dispozici nejblíže v Londýně. I ti fanoušci, kteří by si vystačili alespoň s digitálním IMAXem, by pak stejně museli cestovat do Prahy, Bratislavy, Vratislavi nebo třeba Vídně, protože obecně kin IMAX v našem regionu není mnoho. A během pandemie je nedostupná i většina obyčejných sálů. Takže ano, návštěva kina je krásná věc, IMAX je zážitek, ale vypouštět v dnešní době promo upoutávku, ve které filmaři bájí o tom, jak film prostě musíme vidět v analogovém IMAXu, je hodně velká minela.

Kromě IMAX featurette si můžete níže pustit ještě akční scénu z pouště, která působí, jako pořádná porce zábavy. A pozor, pokud patříte mezi ty diváky, které v nejbližších dnech snímek na Slovensku uvidí, tak po skončení filmu nikam nechoďte, Wonder Woman 1984 má potitulkovou scénu!

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala (seriál Hra o trůny) a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig (Marťan) Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry je stanoveno na Slovensku na 17. decembera, v Česku na 14. ledna 2021.

Zdroje: Cinemablend, Movieweb

Galerie: 8

Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu Wonder Woman 1984 na dnešek pro fanoušky připravila virtuální premiéru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest