Indiana Jones 5 uzavře celou sérii

Indiana Jones 5 uzavře celou sérii | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Loučení Harrisona Forda bude i loučením Indiana Jonese.

Nekonečný příběh jménem Indiana Jones 5 zatím nekončí, ovšem šéfka společnosti Lucasfilm Kathleen Kennedy slibuje, že v roce 2022 se závěrečného dobrodružství Dr. Henryho Jonese Jr. skutečně dočkáme. A měl by to být doslova konec frančízy, která dělá divákům povětšinou radost od roku 1981. Pětka se začala řešit již v roce 2008 prakticky ihned po uvedení čtyřky nesoucí podtitul Království křišťálové lebky, leč první klapku opakovaně zabrzdil nevyhovující scénář. Možná i neschopnost načrtnout funkční příběh vyústila v odstoupení Stevena Spielberga z postu režiséra, kde jej nahradil James Mangold zodpovědný za vynikající závodní drama Le Mans '66. Talentovaný filmař momentálně pracuje na scénáři, přičemž produkční práce by měly započít v příštím roce.

V hlavní roli se samozřejmě vrátí takřka osmdesátiletý Harrison Ford, jenž by se rád s postavou nebojácného archeologa rozloučil důstojně. Práce na scénáři nedávno potvrdil producent Frank Marshall, který současně zdůraznil, že existuje jeden jediný Indiana Jones a tím je právě Ford. Nám nezbývá než doufat, že Mangold odvede znovu kvalitní práci a pod Spielbergovým bedlivým produkčním dohledem nám naservírují epickou a zábavnou rozlučku s oblíbenou dobrodružnou sérií.

Zdroj: Slashfilm

Foto: Paramount Pictures

 

Galerie: 4

Indiana Jones 5 uzavře celou sérii | Fandíme filmu Indiana Jones 5 uzavře celou sérii | Fandíme filmu Indiana Jones 5 uzavře celou sérii | Fandíme filmu Indiana Jones 5 uzavře celou sérii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest