Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně

Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podívejte se na Hailee Steinfeld v roli Kate Bishop i na aktuální podobu Jeremyho Rennera v roli Hawkeye.

Jak jsme vás informovali, natáčení Hawkeye je tady. Štáb se přesunul do New Yorku kde se kolemjdoucím podařilo zachytit přípravu scény v podzemní stanici metra. Dočkali jsme se hned několika bonbonků pro fanoušky. Tak především, teď je to definitivní – Hailee Steinfeld skutečně hraje Kate Bishop, novou mladou postavu, ve které si Hawkeye vychovává svou nástupkyni. Kolem hereččina obsazení se toho hodně napovídalo. Často bylo zpochybňováno, někdy to vypadalo, že se Hailee nepodaří skloubit harmonogram se seriálem Dickinson. Možná do všeho zasáhla pandemie nebo prostě Marvel o Steinfeld tolik stál, že se nějak přizpůsobil. Jedno je každopádně dané – Marvelu se podařil další skvělý castingový tah, protože Hailee je už od dob Opravdové kuráže konstantně silná v kramflecích a Bumblebeem definitivně potvrdila, že je to rozená hvězda, která bez problémů utáhne velkofilm. Ostatně, její postava by se ve filmech v budoucnu mohla objevit.

Dále nám fotky ukazují jednoduše to, jak budou hrdinové vypadat. Clint Barton (Jeremy Renner) se zřejmě snaží působit nenápadně. Kate Bishop jako by na sobě měla pyžamo a jen nahodila kabát. Dvojice evidentně někam (Za něčím? Od něčeho?) spěchá, oba dva mají ve tváři šrámy. Clint s ruksakem na zádech působí dojmem, jako by se někam chystal. A povšimněte si, že má v uchu naslouchátko, což potvrzuje starší zvěsti o tom, že bude mít v minisérii problémy se sluchem. Na záběrech je vidět také pes, v komiksové sérii známý jako Pizza Dog. Níže si můžete prohlédnout jednotlivé fotky a videa:

Hawkeye je nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Foto: Marvel

Zdroje: Jeremy Renner, Murphy's Multiverse, HQ Celeb Corner

Galerie: 6

Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu Hawkeye: Natáčení začalo, jsou tu první fotky hrdinovy nástupkyně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest