The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu

The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu
Pathé
Zobrazit dalších 12 obrázků
Režie se ujme režisér hororu Psí vojáci, který by se mohl dočkat pokračování.

Hellboy z roku 2019 v režii Neila Marshalla bohužel kasovně i kriticky pohořel, nicméně to neznamená, že by britský režisér ztratil chuť do práce. Letos by měl dorazit jeho čarodějnický horor The Reckoning a jako svůj další projekt si vyhlédl opět horor. V The Lair podobně jako v jeho starším filmu Pád do tmy bude opět hrdinka, která si bude muset poradit s příšerami. 

Ve filmu se seznámíme s poručíkem Kate Sinclair, která je pilotkou Královského letectva (RAF). Na své poslední misi je její letoun sestřelen nad jednou z nejbezpečnějších povstaleckých pevností v Afghánistánu. Útočiště najde v podzemním bunkru, kde však narazí na lidožravá stvoření vytvořená člověkem. Jen tak tak se Kate podaří uniknout a co nejrychleji se snaží dostat na americkou základnu. Jenomže to netuší, že tvorové, které jsou napůl člověkem a napůl mimozemšťanem, jí jsou v patách. Režisér se u projektu bude inspirovat takovými kousky jako Predátor, Vetřelec a Věc. Potěší fakt, že příšery nebudou modelované v počítači, ale bude kladen důraz na praktické efekty. The Lair má být návratem k plnokrevné hrůze a intenzivní akci, což Marshall předvedl ve zmíněném Pádu do tmy, Soudném dni a debutu Psí vojáci.

Pathé

U posledního jmenovaného snímku se zastavíme, poněvadž je tu šance, že by mohlo dojít na Psí vojáky 2. Podle Marshalla je ta možnost daleko větší, než kdy předtím. Psí vojáci patří mezi ty povedenější filmy s vlkodlaky a Marshall už tady prokázal, že vyhřezlá střeva, krev atd. mu nedělají problém. Ve filmu se jednotka vojáků během cvičení v lesích střetla s vlkodlaky a jediným místem, kde měli hrdinové šanci na přežití, byla opuštěná chata. Zájem udělat druhý díl není jenom z Marshallovy strany, ale i ze strany Kevina McKidda, jenž ve filmu hrál Coopera, a producenta Chrise Figga. Nicméně zatím mezi sebou o potenciálním pokračování pouze debatují.

Možná to některé z vás překvapí, ale Psí vojáci byli zpočátku zamýšleni jako trilogie, jak prozradil představitel jednoho z vojáků Sean Pertwee. Ve druhém dílu jsme měli být svědky speciální operace, v níž se pracovalo s vlkodlačí DNA. Třetí film měl potom uvést na scénu vojáky, kteří byli napůl vlkodlaky. Neexistuje moc velká naděje, že by se v případném pokračování něco takového stalo. McKidd si pohrává s nápadem, že by se dvojka soustředila na přeživšího vojáka Coopera, který je zavřený v blázinci a snaží se všechny přesvědčit, že se vlkodlaci jednoho dne vrátí, což se opravdu stane a lidi budou potřebovat jeho moc. Ale to je jenom jeden z mnoha McKiddových nápadů.

Titulní fotka je ilustrační, je z filmu Pád do tmy.

Zdroje: VarietyDen of Geek 

Galerie: 13

The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu The Lair: Sestřelená pilotka bude zápolit proti lidožravým zrůdám v Afghánistánu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest