Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin

Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Esther se vrátí, aby nám znovu ukázala, že zlo může mít někdy i dětstkou tvář.

Článek obsahuje spoilery ke snímku Sirotek, se kterým chystaná novinka souvisí.

V roce 2009 jsme se seznámili s "devítiletou" Esther s tváří Isabelle Fuhrman, kterou v životě pronásledují samé tragédie. Ve svém rodném Rusku osiřela, její adoptivní rodina zemřela při požáru, kterému Esther jen tak tak unikla. Teď ji ale adoptovala rodina Colemanových a zdá se, že život je bez chyby. Dokud se její spolužák nezraní při pádu z klouzačky. Dokud není sestra ze sirotčince ubita k smrti. A dokud Estheřinu novou matku nenapadne, zda onen tragický požár nebyl něco víc, než jen pouhá náhoda. Snímek Sirotek (Orphan) natočil zručný španělský režisér Jaume Collet-Serra, který má na kontě neesonovky Neznámý, NON-STOP, Noční běžec či Cizinec ve vlaku a žraločí thriller Mělčiny. Z hlediska finančního nešlo o žádné extra terno, ale o solidní výsledek, když při rozpočtu 20 milionů dolarů (bez nákladu na propagaci) utržil povedený horor zhruba 80 milionů. Warneři nyní usoudili, že látka skýtá ještě nějaký potenciál a začalo se chystat pokračování, respektive prequel.

Zvláštní na projektu je, že by se měla v hlavní roli vrátit Fuhrman, leč jedná se o prequel (předchází časově původnímu filmu), přičemž mladá herečka logicky zestárla. Nutno podotknout, že pakliže se chtěli tvůrci znovu vytasit s démonickou Esther alias třiatřicetiletou Leenou Klammer trpící hypopituitarismem a dwarfismem (proto vypadá jako malá holčička), nic jiného jim nezbývalo, jelikož postava na konci filmu zemře. Připravovaný snímek nese v tuhle chvíli název Orphan: First Kill a o scénář se postaral David Coggeshall. Vzhledem k tomu, že Fuhrman fyzicky vyspěla, budou se prý vymýšlet kouzla s kamerou, perspektivou a líčením. Příběh se bude točit kolem Leeny (Esther), jejího brilantního úniku z psychiatrické léčebny v Estonsku, přesunu do Spojených států a předstírání, že je ztracená dcera jedné zámožné rodiny. Collet-Serra se na režijní sesli nevrátí, neboť připravuje komiksovku Black Adam s Dwaynem Johnsonem, pročež jej nahradí William Brent Bell (The Boy). Vyjma Fuhrman byla potvrzena i účast Julie Stiles.

Zdroj: SlashFilm

Foto: Warner Bros.

Galerie: 11

Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu Sirotek: Psychopatka s nevinnou dětskou tváří se vrátí na plátna kin | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest