Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte

Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte | Fandíme filmu
DieHard baterries / diehard.com
Zobrazit další 4 obrázky
Bruce Willis hodlá značku vyždímat za každou cenu.

John McClane je zpět, avšak jako věrný fanoušek akční série Smrtonosná past (Die Hard) z toho nemám úplně radost. Ačkoliv, ruku na srdce, lepší než "moskevská mise". Dlouhá léta se hovoří a spekuluje o tom, že po bídné pětce by si mohl Bruce Willis chtít vylepšit reputaci a s ikonickou postavou akčního žánru se rozloučit důstojně. Bohužel/bohudík, občas se sice někde vynoří zpráva, že projekt není zcela mrtvý, leč skutek utek. Willis si dál vydělává na důchod v Bulharsku a sype z rukávu jedno ohavné céčko za druhým, přičemž se trošku zdá, že žádný lucidní hollywoodský producent mu další příležitost již nedá. Smutný konec legendy, ale tak to ve světě filmu někdy chodí. Nicméně ledy se nakonec přece jenom malinko pohnuly, akorát asi trošku jinak, než byste čekali.

Holohlavý drsňák se totiž vrací na televizní obrazovky v reklamě na autobaterie. Ano, slyšíte dobře. Společnost DieHard (aspoň tohle sedí) si Willise na chvíli půjčila, dozajista mu do kapsy strčila tučný šek a využila jej v dvouminutovém reklamním kraťasu. Chceme-li hledat pozitiva, určitě můžeme zmínit, že ta nostalgie Willise v tomhle případě evidentně docela baví. Potěší taktéž účast starých známých, když pozorní diváci si všimnou, že v kraťasu vystupují třeba De'voreaux White alias Argyle (řidič limuzíny) či Clarence Gilyard Jr. tedy Theo (počítačový mág Gruberova týmu). Suma sumárum, užijte si vcelku výživnou reklamu a zavzpomínejte na staré dobré časy, jelikož s ničím lepším už McClane nepřijde. A na to bych si klidně vsadil.

Foto: DieHard Batteries / diehard.com

Smrtonosná past

15.07.1988 | USA
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte | Fandíme filmu Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte | Fandíme filmu Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte | Fandíme filmu Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte | Fandíme filmu Smrtonosná past: John McClane se vrací, ale do kin se zatím nechystejte | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest