The Hunt For Atlantis: V dobrodružném filmu nás čeká cesta za objevem bájné Atlantidy

The Hunt For Atlantis: V dobrodružném filmu nás čeká cesta za objevem bájné Atlantidy | Fandíme filmu
BBC
Zobrazit další 2 obrázky
Hrdinové mají jasný cíl, ale během výpravy jim bude šlapat na paty někdo, kdo nechce, aby Atlantidu našli.

Matt Reeves není jenom režisér a scenárista, ale také producent. Z producentské pozice dohlížel na několik projektů, přičemž tím nejnovějším bude The Hunf For Atlantis. Pro dobrodružný film bude inspirací třináct let starý stejnojmenný román, který napsal Andy McDermott.

Příběh vypráví o archeoložce Nině Wilde, která věří, že našla bájné ztracené město Atlantis. Rozhodnuta dokázat svou teorii, spojí síly s bývalým anglickým bodyguardem Eddiem Chasem a za pomoci miliardáře Kristiana Frosta a jeho dcery Kari se Nina vydává učinit nejdůležitější objev za celá staletí. Ne všichni však chtějí, aby uspěli a mocná a tajemná organizace se nezastaví před ničím, aby zajistila, že se tajemství ponořené po dobu 11 000 let nikdy neobjeví. Závod s časem pro hrdiny začíná ve chvíli, kdy opustí Manhattan a vydají se do brazilské džungle. Jejich kroky dále vedou přes vrcholky tibetských hor až na dno Atlantského oceánu.

Vedle Reevese bude film od Netflixu také produkovat Adam Kassan (Patrola, Black Mass: Špinavá hra) a Aaron Berg, který navíc píše scénář. The Hunt For Atlantis je prvním z patnácti dílné série románů, v nichž se příběhy ústřední dvojice hrdinů točí kolem legendárního meče Excaliburu nebo zlatého města Eldorádo. Pro streamovací službu se tu tak nabízí hromada materiálu, z něhož můžou čerpat.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

The Hunt For Atlantis: V dobrodružném filmu nás čeká cesta za objevem bájné Atlantidy | Fandíme filmu The Hunt For Atlantis: V dobrodružném filmu nás čeká cesta za objevem bájné Atlantidy | Fandíme filmu The Hunt For Atlantis: V dobrodružném filmu nás čeká cesta za objevem bájné Atlantidy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest