Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne

Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu
Buena Vista Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Čeká nás návrat do kláštera a měla by u toho být původní parta jeptišek.

Hudební komedie Sestra v akci (Sister Act) z roku 1992 s Whoopi Goldberg v hlavní roli patří mezi notoricky známé devadesátkové klasiky. V centru dění se ocitá temperamentní barová zpěvačka Deloris Von Cartier, která se ve volných chvílích věnuje svému milenci, ženatému mafiánovi Vincemu. Jednoho dne je však ke své smůle svědkem toho, jak její milý přikládá pistoli k jedné neloajální hlavě a se zdravým pudem sebezáchovy usoudí, že je na čase změnit náruč. Uchýlí se proto do bezpečí policejní stanice a svého přítele udá. Policie, vděčná za korunního svědka, nemíní nechat nic náhodě a schová Deloris na poslední místo, kde by ji mafiáni hledali - do kláštera. Deloris, vybavená zdravou nechutí ke všemu, co jen připomíná jeptišku, zuří, a jistě by se nechala raději zastřelit. Ale má smůlu, neboť ji čeká nevzhledný hábit, krutá disciplína a žalostný nedostatek jakéhokoli povyražení. Ale naštěstí, po prvotním chaosu, je uklizena do sboru, kde nalezne své pravé místo a nakonec i pocit seberealizace.

Buena Vista Pictures

Snímek natočil Emile Ardolino, chlapík zodpovědný třeba i za Hříšný tanec nebo rodinou taškařici Tři muži a mladá dáma. V roce 1993 potom vznikla dvojka s podtitulem Znovu v černém hábitu, kdy Deloris napravovala v hábitu jeptišky skrze hudbu neurvalé studenty z církevní školy. Dvojku režíroval Bill Duke (ano, ten obří černoch z Predátora a Komanda) a měla takřka totožný feeling jako jednička.

Nyní se zdá, že se Deloris brzy vrátí na plátna kin (televizní obrazovky), neboť Goldberg prozradila, že se pokouší dát partičku muzikálních sester opět dohromady. Osobně mám takový pocit, že všechny herečky z jedničky už nebudou asi mezi námi, ale uvidíme, jak se podaří dát herecký ansámbl dohromady. Čtyřiašedesátiletá rodačka z New Yorku přiznala, že v minulosti jí trojka nepřišla jako dobrý nápad. Měla pocit, že by to nikoho nezajímalo. Nedávno ovšem tuhle optiku přehodnotila a chtěla by se ještě jednou vrátit do kláštera. Znovu bychom se měli dočkat v prvé řadě odlehčené zábavy, jež nikoho neurazí - prostě špatný zpěv, skvělý zpěv a jeptišky. Tak uvidíme, zda koncept zaboduje i po letech.

Zdroj: The Late Late Show with James Corden

Foto: Buenavista

Sestra v akci

28.05.1992 | USA
Komedie, Hudební
Info o filmu

Galerie: 10

Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu Sestra v akci 3: Whoopi Goldberg změnila názor a trojka vznikne | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest