Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange

Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Benedict Cumberbatch se vrátí jako Doctor Strange ve třetím samostatném spidermanovském filmu s Tomem Hollandem.

Před pár dny jsme se dozvěděli, že si Jamie Foxx zopakuje ve třetím Spider-Manovi roli padoucha Electra, kterou hrál před lety v The Aamzing Spider-Manovi 2. Spekulovali jsme, zda návštěva herce z předchozí kontinuity znamená, že si Spider-Man bude ve svém příštím dobrodružství pohrávat s paralelními realitami. Teď to čím dál tím víc vypadá, že tomu tak skutečně bude, protože zpravodaj The Hollywood Reporter odhalil (a další velké zpravodaje to potvrzují), že ve filmu bude vystupovat Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange. Jak víme, Strange krátce po Spider-Manovi přijde se svým vlastním novým celovečerním filmem, který je nazvaný Doctor Strange in the Multiverse of Madness, takže hráky s multiverzem jsou zkrátka na spadnutí.

Zpravodaje hovoří o tom, že Spider-Man 3 se začne točit v listopadu v americké Atlantě a prakticky souběžně by mělo začít natáčení Doctora Strange in the Multiverse of Madness v Londýně. Cumberbatch by měl nejprve natočit scény pro Spider-Mana, a pak se plynule přejít k natáčení Strange. Zpravodaje uvádějí, že Stephen Strange by měl být pro Spider-Mana v chystaném snímku novým mentorem a otcovskou figurou, tak jako jimi dříve byli Tony Stark, Quentin Beck a Nick Fury (nebo přesně řečeno Talos v přestrojení).

Spider-Man 3 má datum premiéry stanovené na 17.12. 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness na 25. 3. 2022. Třetího Spider-Mana režíruje Jon Watts, Doctora Strange Sam Raimi, který shodou okolností v minulosti natočil tři filmy se Spider-Manem.

Doctor Strange a Spider-Man se poprvé potkali v Avengers: Infinity War, jejich setkání můžete vidět dole v galerii.

Zdroje: THR, Variety

Galerie: 5

Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange | Fandíme filmu Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange | Fandíme filmu Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange | Fandíme filmu Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange | Fandíme filmu Spider-Man 3: Součástí filmu bude Doctor Strange | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest