Pařba na třetí: Trailer je konečně tady

Pařba na třetí: Trailer je konečně tady | Fandíme filmu
A o čem že teda třetí Pařba bude?

Tak jsme se konečně dočkali. Necelé tři měsíce před premiérou je tu konečně první trailer na Pařbu na třetí, jak se nově bude film v českých kinech jmenovat. Teaser trailer toho moc neprozradí. Někdo umřel, vlčí smečka odjíždí znovu do Vegas a začnou se dít hodně divné věci. Z toho nikdo asi příliš moudrý nebude, že? Pátrali jsme tedy dál.

Režisér Todd Phillips o filmu řekl: „Pařba na třetí je Alanův příběh. Po smrti otce zažívá osobní krizi a Vlčí smečka je všechno, co mu zbylo. Partu svede dohromady něco z její minulosti a Vegas je jen jednou ze zastávek, na její nejnovější cestě". Film je podle režiséra „patřičným závěrem třídílné opery o chaosu a špatných rozhodnutích“. Plakát (najdete ho dole v galerii) k tomu dodává „všechno končí“ a Bradley Cooper v traileru říká, že „všechno skončí dnes v noci“. Podle Stuových slov by to „tu“ dokonce někdo „měl spálit“. Scenárista Craig Mazin pak dodává, že druhý film „schválně“ kopíroval ten první, aby třetí mohl vysvětlit, proč se partě stejná událost stala dvakrát.

V takovém světle už začíná upoutávka dávat malinko smysl. Partě se poprvé ve Vegas stalo něco, co její členy poznamenalo, a pokud nechce, aby se události znovu opakovaly, musí ono něco ve Vegas zřejmě zastavit. Vzhledem k prvnímu plakátu a režisérově tvrzení, že Chow bude ještě temnější, než kdykoliv předtím", bych se nebál tvrdit, že tajemný důvod bude nějak souviset právě s postavou Kena Jeonga. A nestal se náhodou Alanův otec obětí zločinu? Samotný trailer pak vypadá víc jako upoutávka na špinavou kriminálku, než jako bláznivou komedii, nicméně fór s žirafou válí, tak doufejme, že jich má film v rukávu víc. Česká i slovenská premiéra jsou stanoveny na 30. května.  

Pařba na třetí: První teaser trailer

 

Zdroje: Oficiální Facebook, EW, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest