Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis

Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu
Metro-Goldwyn-Mayer
Zobrazit dalších 6 obrázků
Královna popu a sexuální symbol osmdesátých let se rovněž dočká vlastního filmu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Objevily se další podrobnosti. Scénář spolu s Diablo Cody napíše přímo Madonna, která snímek rovnou také sama zrežíruje. Madonna o projektu říká, že ukáže její životní pouť, jakožto umělkyně, hudebnice, tanečnice a člověka. Muzika by přitom měla být středobodem všeho. Film připraví studio Universal, producentkou je Amy Pascal (Malé ženy, Spider-Man filmy). Madonna v minulosti natočila filmy Špína a moudrost a Králova láska, oba průměrně hodnocené.

Původní zpráva z 15. 9.: Životopisná hudební dramata momentálně frčí a v příštích letech jich do kin zamíří požehnaně. Na stříbrném plátně budou životní nesnáze zanedlouho překonávat například Elvis Presley, Bob Dylan, Bee Gees, David Bowie, Buddy Holly, Whitney Houston nebo Ozzy Osbourne. A dnes tu máme další "hudební" oznámení, když byl potvrzeno, že se pilně pracuje na bijáku o Madonně, dlouholeté královně pop music. Spekulace o projektu s Madonnou coby hlavní hvězdou se objevily už v roce 2017, kdy studio Universal nadhodilo, že má v preprodukci snímek Blond Ambition. Nicméně k realizaci nikdy nedošlo po tom, co Madonna film neposvětila a naopak se do něj ostře opřela na sociálních sítích. Od té doby jsme o projektu neslyšeli.

Minulý týden se však ledy pohnuly a Madonna v instagramovém videu odhalila, že její filmová zpověď se vskutku chystá na plátna kin. Materiál spolu s ní zpracovává Diablo Cody, oscarová scenáristka komedií/dramedií Juno, Znovu a jinak či Tully. Madonna v příspěvku uvedla, že snímek bude o tom, jaké těžkosti musela jako umělkyně překonat ve světě ovládaném muži. Údajně máme čekat pestrou paletu emocí a poutavý příběh o jedné z nejzářivějších celebrit posledních dekád.

Doposavad nepojmenovaný film by měl mít zhruba dvouhodinovou stopáž a měli bychom se vrátit minimálně do časů, kdy Madonna točila Evitu, tedy zhruba do poloviny devadesátých let. Zrovna produkce Evity prý neprobíhala tak, jak by slavná zpěvačka čekala. Skladatel Andrew Lloyd Webber dle jejích slov zprvu ani nechtěl, aby se ujala hlavní role. Rodačka z Bay City ve státě Michigan taktéž naznačila, že ve filmu nebude chybět scéna zrodu legendární písně Like a Prayer a následná kontroverze ohledně hudebního videoklipu, po jehož zveřejnění firma Pepsi ukončila s popovou hvězdou spolupráci.

Zatím nebylo řečeno, kdy by si měl Madonnu ve filmu střihnout, ale hlasitě se hovoří o herečce Julii Garner (Šprti na tahu). Madonna taktéž osvětlila, že nepůjde o čistokrevný muzikál, i když hudba bude primární ingrediencí. V galerii si můžete připomenout Madoninu filmovou kariéru.

Zdroje: Variety, Bitch She's Madonna! / YouTube

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer (ilustrační, Dnes neumírej)

Galerie: 7

Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu Madonna spolu s oscarovou scenáristkou připravuje svůj filmový životopis | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest