Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda

Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bodoval Dredd, Superman a bývalá zápasnice MMA.

Henry Cavill byl v hledáčku tvůrců bondovek už před lety, když se o něm uvažovalo jako o možném nástupci Pierce Brosnana. Tenkrát však ikonickou roli nezískal, když jej i kvůli lepší fyzičce do země zadupal Daniel Craig. Cavill ovšem smutnit nemusel, jelikož se z něj i tak stala hollywoodská hvězda. Navíc není přece vyloučeno, že by si jednou agenta 007 nemohl v budoucnu zahrát. Ostatně "myslí" si to i umělá castingová inteligence (program), která byla vyvinuta speciálně pro obsazování herců do filmových rolí, přičemž se testovala v rámci výběru příštího Jamese Bonda. Program porovnává všelijaké parametry a následně vyplivne seznam jmen, včetně percentuální relevance/shody. A ve chvíli, kdy se brali v potaz adepti výlučně z Velké Británie, byl shledán jako ideální kandidát právě Cavill (92.3 %). Na stříbrném stupínku skončil o prsa ruské baletky Richard Armitage z Hobita (92 %) a bronz ukořistil Idris Elba (90.9 %).

Lionsgate Premiere

Nicméně, když se podmínka britského původu odstranila, přeskočil Cavilla s 96.7 procenty drsňák Karl Urban (momentálně exceluje v seriálu The Boys) a taktéž marvelácký Kapitán America čili Chris Evans (93.9 %). O desetinku za Supermanem pak skončil Will Smith (92.2 %). Pakliže bychom vypustili i parametr pohlaví a zahrnuli do výběru i ženskou část herecké populace, Bondem by se stala Gina Carano (97.3 %), která tak co do shody solidně naložila všem chlapům, a nemalé šance by měly i Katee Sackhoff (94.4 %) a Angelina Jolie (94.2 %). Nyní nám nezbývá než počkat, komu dají přednost producenti, leč nejprve se musíme řádně rozloučit s Craigem v netrpělivě očekávané bondovce Není čas zemřít (No Time to Die) režiséra Caryho Fukunagy.

Zdroj: ScreenRant (casting zrealizovali v Largo.ai)

Foto: Warner Bros. Pictures

Galerie: 8

Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu Umělá inteligence vybrala nejvhodnější kandidáty na příštího Bonda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest