Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů

Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 5 obrázků
První muslimskou hrdinku od Marvelu mají přivést k životu režiséři s marockými kořeny.

Dle dostupných informací by se minisérie Ms. Marvel měla začít točit letos v listopadu. Pokud k tomu skutečně dojde (v době korony nikdy nevíte), pak je pochopitelné, že série musí rychle dát dohromady celý tvůrčí tým. Stále nevíme, kdo si zahraje hlavní roli Kamaly Khan, středoškolačky se superschopnostmi, pro kterou je velkou inspirací Captain Marvel. Objevilo se však několik jiných hereckých zpráviček a jedna režisérská.

Server The Direct tvrdí, že jako režiséry Marvel najal Adila El Arbiho a Bilalla Fallaha, belgické filmaře s marockými kořeny, kteří v Hollywoodu proroazili letošním hitem Mizerové navždy. V minulosti pánové připustili, že s Marvelem jednali, tehdy to však nevypadalo, že jednání někam postoupila. Není zřejmé, zda by pánové měli natočit všechny epizody chystané minisérie, anebo jen některé.

Dále The Direct tvrdí, že o rolích v Ms. Marvel jednají Jasjit Williams a Aagar Shaikh. První jmenovaný by snad mohl hrát Bruna, technicky zdatného Kamalina kamaráda a potenciální lásku, Saagar by mohl hrát Aamira, Kamalina staršího bratra. Ani jeden z pánů zatím za sebou nemá žádné výraznější role.

Problém obou zpráv je v tom, že server The Direct nepatří mezi ty nejvyhlášenější zdroje a jeho zjištění zatím nikdo nepotvrdil. Ani režiséři a herci, ani Marvel, ale ani žádní další filmoví reportéři. Na to, zda se pravost informací prokáže, si tak budeme muset nejspíš počkat až na začítek produkce. Jestli však skutečně natáčení začne už v listopadu, tak nebudeme čekat dlouho.

Pod pseudonymem Ms. Marvel původně vystupovala v marvelovských komiksech Carol Danvers, jež později získala přízvisko Captain Marvel. Označení Ms. Marvel následně převzala Kamala Khan, šestnáctiletá dívka, která dokáže silou vůle měnit tvar a podobu. Captain Marvel pro ni byla velkým vzorem a Carol Danvers dívce dokonce přenechala svůj starý kostým a původní jméno. Hrdinka je muslimka pákistánského původu žijící v New Yersey a vedle boje se zločinem se její příběhy soustředily na otázky víry, rasismu či fascinace superhrdiny. Výtečně hodnocené komiksy se staly součástí širší společenské konverzace, jež dokázala vystoupit i za hranice běžných komiksových čtenářů. Showrunnerkou nového seriálu je Bisha K. Ali.

Zdroje: The Direct I, II

Galerie: 6

Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu Ms. Marvel: Nová komiksovka si chce režiséry vypůjčit od Mizerů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest